Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 5. csütörtök – Nem minden jegynek van jó hírünk...

Napi horoszkóp szeptember 5. csütörtök – Nem minden jegynek van jó hírünk a mai napra!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ideje, hogy kockáztass a kreatív tehetséged és az önkifejezésed terén. Ne fogd vissza magad többé azon aggodalmad miatt, hogy mit gondolhatnak mások. Ne feledd, úttörőnek születtél.

Bika

Ha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, és nem tudsz előrehaladni, akkor ez a mai napon megváltozhat. Ennek a változásnak az érdekében azonban el kell engeded néhány berögződésedet és idejét múlt hiedelmedet, amit talán a családod hagyományozott rád.

Ikrek

Ha valaminek a megszállottja voltál az elmúlt időben egy romantikus kapcsolatot vagy anyagi ügyet illetően, akkor itt az ideje végre kitisztult elmével gondolkodni tovább róla. Arra koncentrálj, amit irányítani tudsz, a többit pedig hagyd a maga ütemében haladni.

Rák

Ideje, hogy kevesebbet foglalkozz azzal, vajon mit gondolnak rólad mások és felismerd, mekkora trendalkotó vagy. Nem kell megvárnod, hogy a többiek felismerjék a nagyszerűségedet, amikor te azt már rég tudod magadról. Ha ez egyet jelent azzal, hogy el kell engedned a nem támogató kapcsolataidat, akkor tedd azt.

Oroszlán

Azt érezheted, hogy ideje kitörnöd és egy új irányba elindulnod a munkahelyedet és a karrieredet illetően. Bízz a megérzéseidben, mert biztosan nem visznek tévútra.

Szűz

Ne kételkedj magadban a mai napon, hiszen megvan az oka annak, miért érzed magad úgy, ahogy. Az intuíciód üzenni akar neked, szóval figyelj jól. Ne hagyd, hogy a félelem az utadba álljon. Ha egy fontos döntést kell meghoznod, ne sürgesd magad.

Mérleg

Ha egy barátság vagy egy közösség több idődet és energiádat követelné, mint amennyit most képes vagy adni, akkor nyugodtan hátrálj meg és tedd a dolgodat. Senkinek nem tartozol az időddel. Egy üres kútból nem lehet vizet kiemelni.

Skorpió

Az egyik munkatársaddal a mai napon nem fogtok jól kijönni, ám ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolat veszve van. Annyit jelent csupán, hogy más oldalról kell megközelítenetek egy bizonyos dolgot, hogy a végére járjatok.

Nyilas

Lehetőségek érkeznek az utadba, ám mielőtt még bármi újba belevetnéd magad, előbb fontold meg alaposan, hogy mi éri meg az idődet és mi nem. Nem minden lehetőség jelent hosszú távon jó eredményt, különösen munka fronton.

Bak

Ha szerelemről van szó, talán ideje lenne vállalni némi kockázatot, nem gondolod? Amit egy párjelölttől kívül és belül elvársz, nem biztos, hogy teljes mértékben ki tud elégíteni. Légy nyitott az ismeretlenre, hiszen a nagy csodák ott történnek.

Vízöntő

Vállalnod kell a kockázatot és meg kell vallanod valakinek az érzéseidet, attól függetlenül, hogy az elképzeléseid mit súgnak neked a lehetséges reakciójáról. Mivel őszintének tartod magad, ez az a lépés, amit a másik fél elvár tőled, mellesleg te is önmagadtól.

Halak

A mai napon fizikai vagy szellemi értelemben ugyanazokat a köröket futod le. Bármi is foglalkoztasson most téged, tudnod kell, hogy nem kötelező azzal egyedül megküzdened. Fordulj a párodhoz vagy egy hozzád közel álló személyhez őszinte véleményért vagy segítségért.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...