Kezdőlap EZOTÉRIA Kinek segítenél először? – Válaszod elárulja milyen ember vagy az álarc mögött!

Kinek segítenél először? – Válaszod elárulja milyen ember vagy az álarc mögött!

Hirdetés

A választásaink szorosan kötődnek a személyiségünkhöz. A döntéseink által jól elemezhető az, hogy milyen típusok vagyunk valójában, attól függetlenül, hogy esetleg mit szeretnénk a világ felé mutatni. 

 

Hirdetés

A következő teszt éppen ezt a módszert veszi alapul. Annyit kell tenned, hogy megnézed a képet és eldöntöd, hogy a 4 bajba jutott közül kinek segítenél legelőször. Ne gondolkozz sokat, bízd magad az ösztöneidre, majd nézd meg, hogy a választásod mit árul el rólad.

1# Nővérke
Boldog, elégedett ember vagy, aki nagyon könnyen megbékél a dolgokkal és megbocsát másoknak. Nem vagy az a típus, aki szeret panaszkodni, sem a kisebb, sem a komolyabb problémáiról. Szereted az életed és hajlandó vagy másokon bármikor segíteni, még ha nincsenek is kifejezetten nagy bajban.

Optimista vagy és a világot egy pozitív szűrőn keresztül látod. Semmit nem veszel túl komolyan, könnyedén szóba elegyedsz bárkivel. Higgadt természeted van és hiszed, hogy ha rossz dolog történik veled, hamarosan az is elmúlik.

2# Férfi a mankóval

Veleszületett vezető vagy, aki tudja, hogyan kell reagálni vészhelyzetben, mielőtt még komolyabb következményekkel kellene számolni. Nagyra értékeled az időt és tudod, hogy a megfelelő szervezés az alapja a gördülékenységnek.

Érzékeny vagy mások szenvedésére és készen állsz segíteni bárkinek, mindaddig, amíg képes nem lesz újra magtól talpra állni. Dinamizmusod vonzóvá tesz mások számára, racionális gondolkodásod segít, hogy elérd a céljaidat.

3# Síró gyermek

Nagyon empatikus vagy. Lehet, hogy a babának komoly gondja van, de lehet, hogy csak ijedelmében sír, mégis segítesz neki, hiszen érzed, hogy ez az elsődleges dolog.

Nagyon érzékenyen érint mások szenvedése, különösen azoké, akik ezt nem tudják megfelelően kifejezni.

4# Idős hölgy
Az erkölcs számodra kiemelkedő fontosságú. Semmiért nem adnád fel a hagyományokat az életedben és tisztelettel fordulsz embertársaid felé, mert erre tanítottak téged. Nagy felelősséget érzel a környezetedben élő idősek iránt. Elsősorban az önzetlenséged az, amely miatt olyanokon is segítesz, akik talán semmit nem adnak cserébe, ám ez téged nem is érdekel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés