Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 2. – Néhány csillagjegynek van egy rossz hírünk!

Napi horoszkóp szeptember 2. – Néhány csillagjegynek van egy rossz hírünk!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben sokkal éleslátóbb, megfontoltabb és eltökéltebb leszel. Az életed számos területén zavarokat fogsz tapasztalni és csalódásban is részed lesz. Ne feltételezz semmit, amíg nem jutsz hiteles információkhoz. Hallgass figyelmesen.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy nyitott leszel rá, hogy egy olyan személlyel randizz, aki személyiségre teljesen más, mint te vagy. Ismerd meg ezt a személyt jobban, mielőtt piedesztálra emelnéd. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel álomszerű fázisban lesztek és számos romantikus pillanatot fogtok átélni.

Kos
Fogd vissza magad és ne légy olyan lobbanékony. Fejezd ki az érzéseidet visszafogott, nyugodt módon. Kissé össze leszel zavarodva, amikor egy rutinfeladattal kell foglalkoznod. Tiszta sor, hogy nincs a kezedben minden szükséges információ.

Bika

A prioritásokkal foglalkozz. Lehet, hogy előző este még forgolódtál az ágyadban egy probléma miatt, de a mai nappal megszűnik az aggodalmad. A kreativitásod segítségedre lesz egy nehéz természetű emberrel való interakció során.

Ikrek
Foglalkozz egy személyes üggyel még a nap elején. Lehet, hogy egy idősebb személlyel vagy egy közeli baráttal lesz vitád. Sokat fogsz gondolkozni rajta. Ne légy olyan erőszakos, mint az elmúlt időszakban.

Rák

Keress fel egy szeretett személyt a távolból. Úgy érezheted, hogy tiszta vizet kell öntened a pohárba egy nagy beszélgetés keretében. Nagyon ritkán látod ezt az embert és nagyon eltökélt vagy vele kapcsolatban.

Oroszlán

Sokkal feszültebb lehetsz, mint ahogyan azt észreveszed. Némi probléma adódik pénzügyi téren. Lehet, hogy nem vagy egy véleményen a többiekkel, de minél hamarabb igyekeztek megoldani a problémát, annál hamarabb juttok eredményre.

Szűz

Képes leszel ügyesen túljutni egy problémán. A mai napon legyőzhetetlen leszel. Észrevetted, hogy nagyon furcsán érzed magad néhány napja. Egy számodra nagyon fontos üggyel kell most foglalkoznod. Vesd be minden energiádat.


Mérleg

Úgy érzed, hogy ha most a háttérben maradsz, az fog legjobban szolgálni téged és ebben nagyon igazad van. Minél kevesebbet mondasz, annál jobban jársz. Feszültnek érezheted magad. Vizsgáld meg, hogy mi lehet a problémád gyökere.

Skorpió

Koncentrálj egy hosszú távú terved alakulására. Lehet, hogy akadályba ütközöl, miközben egy baráttal vagy családtaggal át akarjátok magatokat rágni egy problémán.

Nyilas

Nyomás alatt érzed magad a családoddal, az otthoni közeggel kapcsolatban. Sok időt és energiát szánsz egy közösségi vagy munkahelyi projektre, amely nem segít az ügyben. Egy munkatársad nagyon nyitottnak és őszintének tűnik.

Bak

Szeretnél kipróbálni több lehetőséget is, hogy megtudd, melyik működik nálad a legjobban. A személyes érdeklődésed is nagyban befolyásolni fogja a választásodat. Olvas a sorok között, ha egy fontos beszélgetésre kerül a sor.


Vízöntő

Problémád lehet beszélgetésbe elegyedni egy kollégával. Lehetséges, hogy nem értetek egyet egy pénzügyi helyzetet illetően. Másfajta megközelítést kell alkalmaznotok, hogy megoldásra jussatok. Kérd ki egy témában járatos személy tanácsát.

Halak

Jó kedved van és mások is szívesen csatlakoznak hozzád abban, amivel most foglalkozol. Légy óvatos, hogy kit utasítasz vissza, mert probléma adódhat belőle. Ez a személy nem veszi könnyen az elutasítást.

tudasfaja.com

Hirdetés