Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 5. kedd – Ez a te üzeneted a mai...

Napi horoszkóp november 5. kedd – Ez a te üzeneted a mai napra!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ha már egy ideje azon gondolkozol, hogy munkát váltasz vagy az álláskeresés kellős közepén vagy, akkor egy lehetőség megmutatkozhat előtted. Ha egy kis kockázatvállalást követel meg tőled, akkor is érdemes meglépni.

Bika

Úgy érezheted a mai napon, hogy két irányba húznak egyszerre. Egyrészt csapatban dolgoznál, másrészt mennél a saját fejed után. Ha most el akarsz érni valamit, tudnod kell, hogy ahhoz a többiek segítsége is szükséges lesz. Az intuíciód is erősebb lesz a megszokottnál és egy aha-élmény során fényt derítesz egy válaszra, amit már egy ideje keresel.

Ikrek

Sok elintéznivalód akad a mai napon, ami miatt ideges feszültség alakul ki benned. Emiatt nagyon fontos lesz, hogy mindent megtegyél annak érdekében, hogy kényeztethesd egy kicsit önmagad. Ugyanakkor gondold át újból a jövőképedet.

Rák

Egy erőszakos barát átlép bizonyos határvonalakat a mai napon, aminek következtében kénytelen leszel fellépni a saját érdekeid védelmében. A munkádat illetően nem vagy képes tovább ugyanazon a helyen megmaradni. Változás közeleg.

Oroszlán

Az otthonod és munkahelyed elvárásai extra nyomást helyeznek rád a mai napon. Fontos, hogy képes legyél alkalmazni a ‘nem’ szócskát, mert sok erő rejtezik benne. Ideje, hogy megkérdőjelezz egy régimódi hiedelemrendszert.

Szűz

Nagyon önkifejező kedvedben leszel ma és véleményt akarsz alkotni mindenről. Inspirálni fog valami, amelynek hatására le tudsz küzdeni egy blokkot, amely a kreativitásod útjába állt eddig. Óvatosan a hirtelen kiadásokkal.

Mérleg

Kedved támad költekezni a mai napon, ám jobban teszed, ha még egy kicsit visszafogod magad, legalábbis addig, amíg anyagilag kicsit stabilabb helyzetbe nem kerülsz. Ne aggódj, közel vagy a célodhoz.

Skorpió

Egy bizonyos személy bomlasztó energiával fog hatni rád, ezért extra óvatosságot igényel tőled, hogy megvédd a személyes teredet. Az érem másik oldala, hogy talán segíthet kilépni a komfort zónádból. Egy kis változás nem is ártana most neked.

Nyilas

Szükséged lenne egy kis lazításra, ám a sűrű beosztásod egész nap feszített tempóban tart majd. Próbálj meg azokra a dolgokra koncentrálni, amelyek pénzt hoznak a házhoz és anyagi stabilitást eredményeznek. Az álom lehetőség már a küszöbön áll.

Bak

Lehet, hogy szólóban működnél legszívesebben a mai napon, ám a barátaid vagy a közösséged támogatását el fogod nyerni. Lehet, hogy motiválni fog valami és részt veszel egy közösségi kezdeményezésben vagy a humanitáriánus projektben. Kifizetődő lesz.

Vízöntő

A legfényesebben fogsz ragyogni a mai napon, ha nem hagyod, hogy kétségek és félelem áljon az utadba. Itt az ideje, hogy másféle megközelítést alkalmazz, hogy változtass a gondolkodásmódodon. Ne félj kihívások elé állítani a meggyőződéseidet.

Halak

Szükséged van arra, hogy kiszakadj jelenlegi környezetedből. Még ha nem is tudsz most azonnal jegyet foglalni egy vonzó helyre, akkor is vágyni fogsz valami újdonságra, bővíteni akarod az ismereteidet. Elégítsd ki a vágyadat. Egy terved végre össze fog jönni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...