Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 4. – Bikák, Mérlegek, Halak, Skorpiók, Kosok, Rákok, Oroszlánok...

Napi horoszkóp november 4. – Bikák, Mérlegek, Halak, Skorpiók, Kosok, Rákok, Oroszlánok nagy csalódás vár ma rátok!

Ha ma van a születésnapod: Mélyen legbelül tudod, hogy mi az, amit tenned kellene és mindaz, ami az elkövetkező két-három hónapban fog történni, rá is fog kényszeríteni. Mindig előre tekints, soha ne hátra és kezelj minden egyes napot új kezdetként.

 

Ha egyedülálló vagy, találkozni fogsz egy olyan személlyel, aki tökéletesen passzolni fog hozzád. Ha többre vágysz, azt meg is kapod. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel nagyon változatos időszaknak néztek elébe. A vonzalom kettőtök között erősödni fog.

Kos

Ha kicsivel nagyra játszol, akár győztesként is kikerülhetsz belőle, de végeredményben nagyot veszíthetsz rajta, ezért jobb, ha a pénzed a zsebedben tartod inkább. Emlékezz, nincs olyan, hogy ’Holtbiztos.’

Bika
Itt az ideje, hogy kitárd a szíved és tudasd a szeretteiddel, hogy hogyan érzel irántuk. Ebben az időszakban a bolygók is neked kedveznek, és könnyebben ki tudod majd mutatni az érzelmesebb oldaladat.

Ikrek

Ha úgy érzed, hogy olyan sokat dolgozol, hogy pihenésre és szórakozásra semmi időd, akkor valamit nem jól csinálsz. Ideje, hogy átnézd az időbeosztásodat és olyan változtatásokat tegyél, amelyek neked kedveznek.

Rák

Nem számít, hogy mennyire ellazult állapotodban vagy, megéri ösztökélni magad, hiszen most vagy a legkreatívabb formádban. Keress új lehetőséget a pénzkeresésre és hagyj nyomot magad után. Most jött el az ötletelés ideje.

Oroszlán
Ne fojtsd el magadban az érzéseidet. A bolygók azt sugallják, hogy fejezd ki magad, amennyire csak tudod az elkövetkező napokban. Ha van valami, amiben erősen hiszel, akkor add a többiek tudtára is.

Szűz

A szavak most könnyen jönnek a nyelvedre és nem is fogsz hezitálni, hogy kimondd-e, amit akarsz vagy sem. Azt mondják egy kép többet ér ezer szónál, viszont a te szavaiddal most olyan képet lehetne festeni, amit senki nem tudna figyelmen kívül hagyni.

Mérleg

Ha követed a megérzéseidet, akkor az elkövetkező napokban nagyot kaszálhatsz. A tanulság, hogy soha ne vond kétségbe a megérzéseidet. Ez most különösen igaz lesz.

Skorpió
Jó hír számodra, hogy sikeres időszakba lépsz mától a következő hét végéig. Nem lesz olyan dolog ugyanis, ami ne jönne össze, ha egyszer a fejedbe vetted. Hallgass a szívedre, az megsúgja neked, hogy mi a legjobb számodra.

Nyilas

Egy dolog van, amitől most félned kell és az a parlagon hagyott tehetséged. Ha elképzelsz valamit és azt teljes szívvel el akarod érni, akkor könnyedén sikerülni is fog. Az elméd alkotja a valóságod minden egyes szegletét.

Bak

A csoportos tevékenységek most nagyon a kedvedre valóak és ha úgy döntesz, hogy egy kis erőfeszítést még beleadsz, akkor a barátokkal vagy kollégákkal olyat hozhattok létre, ami hosszú életű lesz. A célod az kell legyen, hogy változást hozz a világba.


Vízöntő

Légy ambiciózus, légy magabiztos és mindenek felett őszintén higgy benne, hogy a legjobbat érdemled és azt meg is tudod szerezni. Ez lehet az éved legproduktívabb időszaka, szóval elég a panaszkodásból, láss munkához.

Halak

Túl sok embernek teszel túl sok szívességet, ez neked viszont egyáltalán nem kedvez. Az üzenet számodra az, hogy állj ki az akaratod mellett mind otthon, mind a munkahelyen és ne alázkodj meg annyit. Másoknak is segíteniük kellene neked.

tudasfaja.com

loading...