Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 10. – Nem várt híreket hallasz ma, ezt hozza...

Napi horoszkóp május 10. – Nem várt híreket hallasz ma, ezt hozza a csütörtök!

Ha ma van a születésnapod: Idén gyakran érzed, hogy a bensőd üzenni próbál neked és tol valaminek az irányába vagy éppen húz valami felől. Néha úgy döntesz, hogy hallgatsz rá, de sokszor inkább a logikád a mérvadó. Vizsgáld meg, hogy ennek a látszólag ellentmondásos belső erőnek, melyik oldala jelent számodra nagyobb sikert.

Ha egyedülálló vagy, szinte bármi megtörténhet veled, ha átadod magad az események áramlásának. Sokan közületek az elkövetkező 12 hónapban megtalálhatják az Igazit. Ha párkapcsolatban vagy a kedveseddel most sok-sok hullámvölgyet fogtok megélni.

Kos

Légy óvatos, hogy a pénzügyeiddel kapcsolatban miket mondasz, igazából, minél kevesebbet beszélsz, annál jobb. Ugyancsak bölcs dolog, ha nem vállalsz semmilyen kötelezettséget ezen a területen. Hirtelen a semmiből fog előbújni egy akadály, aminek eredményeképpen új perspektívát leszel képes elsajátítani.

Bika

Úgy érzed, hogy most mindenki a szöges ellentét cselekszi annak, amit te tennél. Ahelyett, hogy ezeken a különbözőségeken lovagolsz, inkább a hasonlóságokra összpontosíts, amiben a környezetedben lévőkkel osztozol és enyhülni fog a frusztrációd.

Ikrek

Úgy érzed, hogy egy nagyon nehéz helyzet kellős közepén vagy. Minél kevesebbet mondasz, most annál jobb. Fontos, hogy azokra a dolgokra koncentrálj, amiket elvársz valakitől. Egy váratlan esemény merülhet fel egy baráttal kapcsolatban.

Rák

Kreatívabb és dinamikusabb vagy, mint a körülötted lévők. Sok minden van, amit meg szeretnél osztani másokkal és egy adott időn belül erre sort is fogsz keríteni. Úgy érezheted, hogy a szerelmed és a barátaid között kell lavíroznod. Ne hagyd, hogy ez negatívan befolyásoljon téged, inkább hagyj magadnak egy kis időt átgondolni a dolgokat.

Oroszlán

Úgy érezheted, hogy különböző érdekek és emberek cibálnak most jobbra-balra. Hajlamos vagy túlzásokba esni, ha egy szeretett személy van a környezetedben. Egy távoli barát hírei különösen izgalmasak lesznek számodra.

Szűz

Valószínűleg őszintén meg fogod osztani a véleményedet, mivel a többiek most megfontoltak abból a szempontból, hogy vitát kezdeményezzenek veled. Biztos vagy az észrevételeidben és hajlandó vagy harcolni az igazadért bárkivel, aki nem ért veled egyet.

Mérleg

Úgy érzed, hogy egy pénzügyi kérdés most nagy nyomást gyakorol rád. Határozd meg az irányt, amerre el akarsz indulni és tedd meg a szükséges lépéseket, amelyek a lehető legjobbak a számodra. Egy családtag továbbra is kemény döntéseket hoz meg. Tereld otthon a szót ennek az ügynek a megbeszélésére.

Skorpió

Nem kell, hogy mindig neked legyen igazad. A körülötted lévő emberek is hasonló beállítottságúak, így ha te képes vagy ellazulni, akkor azok az emberek is, akikkel éppen megoldandó ügyed van. Nyomást érezhetsz azzal kapcsolatban, hogy elfogadj-e egy ajánlatot. Hallgass a szívedre.

Nyilas

Nagyszerű lehetőségek jelennek meg, ha képes leszel elengedni magad és nem minden megjegyzést és döntést véglegesnek tekinteni. Lehet, hogy nem tetszik, ami éppen körülötted történik, és nehezen tudod eldönteni, hogy mi a legjobb számodra. Maradj higgadt, további információkra számíthatsz.

Bak

A barátaid és a szeretteid teljesen másfelé tartanak és talán kissé fáradt vagy ettől a folyamatos huzavonától. Talán reménykedtél abban, hogy egy problémás helyzeten sokkal simábban tudsz keresztüljutni. Próbálj meg kikapcsolódni és pihenni az aggodalmaskodás helyett.

Vízöntő

A nyomás kezd nőni és sokan arra várnak, hogy kezedbe vedd az irányítást. Az emberek most hajlamosak sokkal jobban figyelni a cselekedeteidre. Lehet, hogy kissé laza és szokatlan viselkedésed lesz, de mindig figyelsz arra, hogy a megfelelő hangnemet üsd meg. Kérdéseket szegezhetnek hozzád így tégy meg mindent, hogy ezeket kielégítően meg is válaszold.

Halak

Néhány váratlan és igazán meglepő hírt fogsz hallani, ami ugyan nem lesz ínyedre való, de abban biztos lehetsz, hogy van igazságalapja. Tegyél egy lépést hátra, vizsgáld az egész képet, próbáld meg más szemszögből nézni a dolgokat és mindjárt képes leszel jobban megérteni az okokat.

tudasfaja.com

loading...