Kezdőlap EGÉSZSÉG Nagymamán 80 múlt, de nincs egy ősz hajszála sem! Ezt a 3...

Nagymamán 80 múlt, de nincs egy ősz hajszála sem! Ezt a 3 hozzávalós módszert használja, jobb, mint a hajfesték!

Főleg a nőket, de egyre gyakrabban a férfiakat is kezdi zavarni a túl korai őszülés problémája. Aki nem akar vegyszerekkel teli hajfestékeket kenegeti magára, az próbálja ki az alábbi természetes összetevőket tartalmazó módszert. Búcsút lehet venni az ősz hajszálaktól!

Egy kisebb, kb. 2-3 cm-es gyömbérdarabot reszeljünk le, tegyük egy kicsit félre állni, míg a pépes massza levet enged. Ezután csavarjuk ki a gyömbér levét, és keverjük el 1 evőkanál mézzel, majd 1 evőkanál olívaolajjal.

Az enyhén nedves hajat kenjük be ezzel a keverékkel, alaposan mindenütt a gyökerektől a hajtőig. Hagyjuk állni 40 percen keresztül, majd mossuk le.

Ezt a műveletet egy héten 2-3 alkalommal ismételjük meg. Egy kis türelemmel és kitartással csodálatos eredményt érhetünk el.

Mindhárom összetevő nagyon sok vitaminnal, és ásványi anyaggal rendelkezik, de leginkább a gyömbér rendelkezik azzal az értékes tulajdonsággal, hogy visszaállítja a haj eredeti színét, regenerálja.

A méz hidratál, az olívaolaj pedig magas E-, és A-vitamin tartalommal rendelkezik, ami szintén nagyon fontos a haj egészsége számára. Ezenkívül próbáljuk csökkenteni a napi stresszt, és fogyasszunk magas cink tartalmú élelmiszereket.

tudasfaja.com

loading...