Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a váratlan hír Krausz Gáborról és Mikes Annáról

Most jött a váratlan hír Krausz Gáborról és Mikes Annáról

Hirdetés

A Dancing with the Stars idei évadának döntője közeleg, és a verseny három kiváló tehetsége közül a nézők és a zsűri is kiválasztja majd azt az előadót, aki elnyeri a műsor győztesének címét.

 

Hirdetés

Az utolsó pillanatokban a verseny két énekes, Marics Peti és Krausz Gábor, valamint T. Danny között zajlik majd.

A Blikk olvasói és a zsűri egybehangzóan T. Dannyre és táncpartnerére, Lissák Laurára szavaztak, hosszú és izgalmas útjukon keresztül a döntőig. A fiatal tehetségeket Juronits Tamás és Szente Vajk is támogatják, és állást is ajánlottak nekik a tehetségkutató szektorban.

Az értékelések alapján Marics Peti is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, még Krausz Gábor előtt is elhelyezkedve. Azonban a döntőbe vezető út nem mindig a legjobb eredményekre épül, és a nézők mostanra eldönthetik, ki a számukra valódi győztes.A lap információi szerint a nézők körében meglepő fordulat állt be, ugyanis Krausz Gábor a szavazatok zömét kapta, és egyre közelebb került az első helyhez. A nézők azt látják benne, aki egy személyes tündérmesében találhatja meg boldogságát a műsorban, és akinek az élete a fájdalmas hullámvölgyek ellenére is felívelhet.

A három finalista közül Marics Petinek a legnagyobb követőtábora van a közösségi média platformokon, de Krausz Gábor is egyre növeli a népszerűségét, és egyedi története az emberek szívét is megérinti.

Bár a két énekes több követővel rendelkezik, mint Krausz Gábor, a döntő közeledtével és a kulisszák mögötti történések iránti növekvő érdeklődés hatására ő is egyre felkapottabbá válik a közönség körében.A műsor kiemelt szerepét és a sztárok közötti versenyt a TV2 jól előre láthatta, amikor kiválasztotta az idei szereplőket. Az Urban Communications vezetője, Heiszler Ákos, szerint a kereskedelmi csatornák jól ismerik a sztárok aktuális népszerűségét és a közönség preferenciáit. Ezen túlmenően az is számít, mennyire érdekes egy sztár az adott időszakban, vagyis milyen a kommunikációs tőkéje.

Szombat este tehát a nézők döntésével fog eldőlni, ki nyeri el a Dancing with the Stars címét, és kikápráztatja a közönséget utolsó, lélegzetelállító táncával. A verseny három finalista kivételes tehetségét, kitartását és szórakoztató képességeit ünnepli, és az ország izgatottan várja a döntőt, hogy megkoronázza a győztest.

Hirdetés
loading...