Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Mióta megláttam ezt a trükköt, már nem dobom ki a pizzás dobozt!...

Mióta megláttam ezt a trükköt, már nem dobom ki a pizzás dobozt! Zseniális!

Hirdetés

A pizzát az egész világon imádják, éppen ezért nagyon sok baráti, és családi összejövetelen kerül terítékre. Még mindig kevesebben vannak, akik otthon elkészítik a pizzát, inkább házhoz rendeljük, hiszen így sokkal kényelmesebb.

A pizza végülis azért egy praktikus étel, mert házhoz hozzák, nem kell foglalkozni az elkészítésével, mindenki imádja, sokféle ízben kapható, és ráadásul laktató is. Ha baráti társaságot hívunk magunkhoz, akkor nem kell egész nap sütnünk, főznünk, hiszen sokkal praktikusabb, ha rendelünk 4-5 különféle pizzát.

Hirdetés

Ezzel melléfogni nem lehet, hiszen biztosan mindenki kap olyat a kínálatból, ami ízleni fog. Nincs is kellemetlenebb egy kifáradt, megizzadt háziasszonynál, aki alig tud már két mondatot beszélni a vendégekkel. Ha nem akarjuk ilyen látvánnyal fogadni a vendégeinket, akkor inkább engedjünk meg magunknak egy kis pihenést, szépítkezést, és rendeljünk pizzát.

A Green Box csodálatosan praktikus pizzás dobozt tervezett. Ezzel az ötletével megint a háziasszonyoknak kedvezett, ugyanis így evés után még mosogatni sem kell.

A pizzás doboz ugyanis úgy van kialakítva, hogy kisebb háromszögekre téphető, így pont olyan lesz, mintha papír tányérokra tálalnánk. A tervezők arra is gondoltak, hogy, ha nem tudjuk megenni a pizzát, praktikusan vissza tudjuk csomagolni. Összehajtjuk a dobozt a megjelölt vonal mentén, és máris sokkal kisebb helyet foglal a doboz a hűtőben.

Hirdetés