Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Mindig is letagadtam a korom, amíg rá nem találtam erre a receptre!...

Mindig is letagadtam a korom, amíg rá nem találtam erre a receptre! Azóta büszkén vállalom hány éves vagyok!

Hirdetés

Ha eddig zavarba jöttél ha szóba került a korod és bárhogy is próbáltál fiatalítani magadon, az bőröd és a ráncaid nem engedték, hogy letagadj néhány évet, akkor ez most megváltozik!

Próbáld ki ezt az ősi török receptet, ami hihetetlen hatékonysággal állítja helyre a bőröd szerkezetét, simítja ki a ráncaid és varázsolja élettel telivé az arcod. Nem kerül sokba, természetes összetevőket tartalmaz és rendszeres használatával bátran vállalhatod a korod, mindenki dicsérni fog a fiatalos kinézetedért!

Hirdetés

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál szódabikarbóna
  • 1 teáskanál méz
  • 1 teáskanál folyékony E-vitamin
  • ¼ teáskanál őrölt fahéj
  • 4 teáskanál tej vagy tejszín

Elkészítés:

Keverd el egy kis tálkában az összes hozzávalót. A massza állaga minél sűrűbb kell legyen, ezért csak fokozatosan adagold hozzá a tejet, lehet nem lesz szükséged az egészre.

Tisztítsd meg a bőröd, majd kend fel vastagabb rétegben az arcodra és a nyakadra. Az ajak, és a szemkörnyéki bőrt hagyd ki. Várj 15-20 percet míg megszárad, majd mosd le meleg vízzel, és masszírozd át enyhén az arcod.

Miután lemostad a pakolást, látni fogod, hogy a bőröd sokkal világosabb, és simább lesz. Alkalmazhatod hetente kétszer ezt a pakolást, egy idő után senki sem fogja tudni megtippelni az életkorod.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...