Kezdőlap EGÉSZSÉG Mindenkit lenyűgözött: heti kétszer ecetes vízbe áztatta a kezét, örökre elfelejthette betegségét!

Mindenkit lenyűgözött: heti kétszer ecetes vízbe áztatta a kezét, örökre elfelejthette betegségét!

Ismered vagy hallottál már arról a gyógymódról, amit az ecetbe mártott kéz eredményez? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy ki is próbáld vagy ajánld azon ismerőseidnek, akiknek szükségük lehet rá.

 

Az ízületi gyulladás leggyakrabban a kezeket támadja meg, így volt ez egy nőesetében is. Nagyon sok gyógyszert és kezelést kipróbált, amely segíteni tudna a betegségén, de semmi nem segített. Ez volt az a fordulópont, amikor eldöntötte, hogy az alternatív gyógymódokat is kipróbálja, hátha akad köztük olyan, ami segíthet.  

“Folyamatosan fájtak az ujjaim, a csuklóm. Pár hónappal ezelőtt pedig közölték velem, hogy be vannak gyulladva az ízületeim, ami a táplálékszegény étrend és a megterhelő fizikai munka miatt alakulhatott ki. A hagyományos gyógyszerek nem segítettek, ezért eldöntöttem, hogy valami más megoldást keresek. A családorvosom javaslatára egy alternatív módszert próbáltam ki, és bevált: két hónap telt el a kezelést követően, és azóta sokkal jobban érzem magam.Almaecetbe áztattam a kezeimet, az első hónapban heti háromszor, a második hónapban pedig heti két alkalommal.

Lefekvés előtt tettem bele az ecetbe a kezeimet. A gyógykészítmény elkészítésekor még felhasználtam mézet és vizet. Most mindenkivel meg szeretném osztani ezt a receptet, hogy mások is megszabaduljanak a kínzó ízületi fájdalmaktól.”

Mindezt Ana H. osztotta meg velünk, aki hosszú éveken keresztül gépírónőként dolgozott.A recept

Keverj össze 200 ml almaecetet 1 liter vízzel és egy evőkanál mézzel. A kezeidet tedd ebbe a folyadékba és áztasd benne pár percig. Ha szeretnél, borogatást is készíthetsz belőle, amelyet akár más testrészekre is alkalmazhatsz, ahol az ízületi gyulladás gyötör.

Szerző: tudasfaja.com

loading...