Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Mindenki visszautasította a Down-szindrómás fiút, majd egy lány elhívta a bálba és...

Mindenki visszautasította a Down-szindrómás fiút, majd egy lány elhívta a bálba és olyan meglepetésben volt része, amit sosem felejt el!

Daniel Rivas Down-szindrómával született és elég kétségbeesett volt, mivel nem sikerült párt találnia a gimnáziumi végzős diákbálra. A fiú megpróbálkozott elhívni lányokat, de mindenki elutasította. Ezután egy lány, Kylie Fronius megkérte, hogy kísérje őt el és az az este mindkettejük számára felejthetetlen élmény lett.

A 17 éves Daniel már teljesen kétségbe volt esve, mivel sok próbálkozás után egy lánynál sem járt sikerrel és azt hitte, hogy egyedül marad. Majd hirtelen váratlan meglepetés érte.

Az egyik lány az iskolából, nevezetesen Kylie Fronius meghallotta, hogy Daniel párt keres a bálra és úgy döntött, hogy ő maga fogja megkérdezni, vajon szeretne-e vele menni. Amikor Daniel meghallotta a kérdést az arca felragyogott.

Kylie nagyon várta, hogy együtt mehessenek a bálba.

Nem hiszem, hogy a Down-szindrómás fiatalok különböznének bárkitől. Ők is ugyanolyan normálisak, mint bárki más, csak némiképp különbözően tanulnak.” – mondta Kylie a Fox5 csatornának.

Kylie szeretetteljes gesztusa futótűzként terjedt az interneten és hamarosan eljutott a Fox5 helyi hírcsatornához. A tv-műsor “meglepetés brigádja” is elment a diákbálba és olyan meglepetéssel kedveskedtek neki, amit soha nem fognak elfelejteni.

Kylie és Daniel épp hogy elkészítették a közös báli fotójukat és már szálltak volna be a kocsiba, hogy elinduljanak a bálra, azonban a Fox5 egy exkluzív autóutat ajánlott fel nekik egy Rolls Royce-szal. Azonban ez nem minden, az úton odafelé elkerülőt tettek.

Az autó egy nagyon elegáns étteremnél állt meg, ahol Daniel és Kylie, a fiú édesanyjával együtt egy nagyszerű vacsorát költhetett el. Az anyát a Fox5 kedvessége nagyon megérintette.

Gyakran elsétáltam itt, az étterem előtt, de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer eljutok ide és gyerekemet is elhozhatom majd.“- mondta.

Kylie és Daniel nagyon jól érezték magukat a bálon, de a meglepetések sor még mindig nem ért véget. A tv-show “meglepetés brigádja” felajánlott Kylie és Daniel családja számára egy disneyland-i utat, de itt még mindig nincs vége. A United Nissan autóvállalat tulajdonosa szintén részt vett a meglepetésben és Daniel-nek egy 10.000 dolláros ösztöndíjat ajándékozott, így a fiúnak lehetősége van, hogy főiskolára járjon.

Most már valóra válhat az álma, hogy igazi séf legyen!

Daniel örömmámorban várja, hogy elkezdhesse a főiskolát és azzal foglalkozhasson, amit szeret.

tudasfaja.com

loading...