Kezdőlap EGÉSZSÉG Minden szobába egy pohár ecetes sós vizet tett. Most minden barátja ugyanezt...

Minden szobába egy pohár ecetes sós vizet tett. Most minden barátja ugyanezt csinálja!

Hirdetés

Néha mindannyian lehetünk fáradtak, türelmetlenek, balszerencsések, pechesek. De, ha folyamatosan nem jönnek össze a dolgok, nem sikerülnek a dolgaink, és a bőrünkben sem érezzük túl jól magunk, akkor bizony komolyabb oka lehet a dolognak.

Ha semmilyen szervi problémánk nincs, és orvosilag igazolva teljesen egészségesek vagyunk, akkor minden bizonnyal a lakásban található negatív energiák okozhatják a problémát.

Hirdetés

Mielőtt az összes kedvünk elmenne az élettől, érdemes tennünk valamit annak érdekében, hogy megszabaduljunk a negatív energiáktól.

Mióta kipróbáltam az alábbi módszert, mintha teljesen ki cseréltek volna. Jól érzem magam a bőrömben, és az energiám is visszajött, a dolgaim pedig egyre jobban mennek.

Ha neked is problémáid vannak, próbáld ki te is!

Hozzávalók:

  • 1 üveg
  • fehér ecet
  • granulált só
  • tiszta víz

Alkalmazás:

Keverd el az össze hozzávalót, töltsd az üvegbe, és helyezd 24 órára olyan helyre a lakásban, ahol a legtöbb időt szoktad tölteni. Ezután újabb 24 órára tedd olyan helyre, amit szintén meg szeretnél tisztítani.

24 óra után nézd meg az üveget, látni fogod, hogy a só felemelkedik a víz felszínére. Amikor felemelkedett, azt jelenti, hogy megtörtént a tisztítási folyamat.

Továbbá a negatív energiáktól meg lehet szabadulni friss kerti, vagy mezei virágcsokor, illóolajok, meditáció, friss gyümölcsök segítségével is.

 

Hirdetés