Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Minden apa meg kell tanítsa ezt a 11 dolgot fiának a házasságról!...

Minden apa meg kell tanítsa ezt a 11 dolgot fiának a házasságról! Hányan ismeritek ezeket?

Hirdetés

Az élettel kapcsolatos első ismereteinket szüleinktől kapjuk meg. Ők tanítanak meg beszélni, járni, enni, viselkedni, érvényesülni az életben, és még sorolhatnánk. A mintát, hogy majd hogyan viselkedünk párkapcsolatunkban, azt is szüleinktől tanuljuk el.

Az alábbi 11 jótanácsot minden apa el kellene mondja fiának!

1.Fiam, ha te egy vagyont költesz egy nőre, de az sosem kérdi meg, hogy szerezted, akkor jobb, ha tudod, hogy a nőt nem te, hanem csak a pénzed érdekli. Ilyen nőt soha ne vegyél el feleségül.

Hirdetés

2.Fiam, egyes nőkből kiváló feleség, másokból pedig nagyon jó anya lesz. De ha olyan nőt keresel, aki feletted is kell anyáskodjon, és a gyerekeidet is jól kell nevelje, akkor nem leszel boldog soha.

3.Amikor családfő leszel, ne a vagyonszerzés legyen az elsődleges célod, hanem az, hogy a feleséged minden nap tudjon mosolyogni.

4.Ha azt szeretnéd, hogy hosszú házasságod legyen, hagyd, hogy a feleséged kezelje a kasszát. Ő sokkal jobban tud spórolni arra, hogy a háztartásban mindenre jusson pénz. Ha rajtad múlik viszont, akkor állandó nélkülözésben fogtok élni.

5.Soha ne verd meg a feleséged. A testi sérülésnél a lelki sérülés sokkal nagyobb nyomot hagy és soha nem is fog begyógyulni.

6.Ha sikerül egyszerre több pénzhez jutnod, akkor is fogd vissza magad. Vigyázz, könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára, és azt az egész családod bánni fogja. A luxus, és a pénz nem tart örökké, ennél fontosabb a családi összetartás.

7.Ne mindig a testi közeledés legyen az elsődleges, a nőknek sokszor van szükségük arra, hogy megértsük őket, támogassuk lelkileg.

8.Ha nyomaszt, hogy a feleséged meg van változva, nézz egy kicsit végig magadon is, hiszen a idő veled sem kegyesebb.

9.Mielőtt új kocsit vásárolnál a feleségednek, gondold meg, hogy az a nő, aki nincs melletted a nehézségekben, mennyire érdemli meg most a pénzed.

10. Ne hasonlítgasd a feleséged más nőkkel. Gondolj arra, hogy ő mennyire türelmes veled szemben, és nem állít párhuzamban más férfiakkal.

11.Fiam, mindig viseld gondját öreg szüleidnek! Tanítsd meg majd a gyerekeidet is arra, hogy ne hagyják el a szülői házat örökre, látogassanak meg néha!

tudasfaja.com

Hirdetés