Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Milyen testalkat vagy? Ez az átmeneti kabát áll neked a legjobban!

Milyen testalkat vagy? Ez az átmeneti kabát áll neked a legjobban!

Reggel és este bizony kissé lehűl már az időjárás, ezért a legjobb, ha beszerzel egy-két átmeneti kabátot, hogy ne fázz meg a munkába menet. Legyen színes, könnyű, olyan, ami kis helyre elfér, és természetesen, ami jól áll neked.

Olyan kabátot válassz, ami a testalkatodnak megfelelő elrejti az előnytelen, és kiemeli az előnyös adottságaidat. Másodlagos, de nagyon fontos szempont, hogy könnyű legyen, és kis helyre össze tudd csomagolni, hiszen a déli órákban valószínű még egy darabig nem lesz szükséged rá.

Alma testalkat

 


Ha teltebb a felső tested, és a lábaid vékonyak, akkor te is ebbe a kategóriába tartozol. Arra kell összpontosíts, hogy a szexi lábaidra vetődjön a tekintet. Olyan kabátot kell választanod, aminek van öve, ezáltal némileg igazítani tudsz a testalkatodon.

Oszlop testalkat

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

And Just like that, it’s coat season. Can’t be too mad when @primark come through with ones like this! The Coatdrobe is set to be lit! #iworkwithprimark #primark #ad #PRIMARKAW18

S A R A H H O L D E R (@sarahjoholder) által megosztott bejegyzés,

Egy igazi modell alkat vagy, ezért szinte bármi jól áll neked. Ha egy olyan kabátot választasz, aminek öve van, akkor tudsz lágyítani a kissé fiús, szikár testalkatodon.

Homokóra

 

Telt keblek, széles csípő, vékony derék-ez jellemző rád. A legjobb, ha olyan kabátot választasz, ami gombos, és derékban karcsúsított, hogy a szép derekadra helyeződjön a hangsúly. A hosszú és rövid kabátok is előnyösek számodra.

Körte alkat

Derékvonalig karcsú vagy, de onnantól lefelé inkább teltebbnek tartanak. Előnytelenek számodra azok a ruhadarabok, amik pont a csípődig érnek, ezért válassz egy olyan kabátot, ami annál hosszabb vagy rövidebb.

tudasfaja.com

loading...