Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a hivatásod a horoszkópod szerint. Te a helyeden vagy?

Ez a hivatásod a horoszkópod szerint. Te a helyeden vagy?

Minden ember céllal születik meg, amelyet vagy elér, vagy pedig állandóan keresi. Tudatosítanunk kell a céljainkat, és dolgozni is kell azokért, hogy megvalósuljanak. Vannak, akik orvosok lesznek, mások tanárok, művészek, akik aszerint választottak szakmát, hivatást maguknak, ahogyan lélekben érezték, és ez spirituálisan is feltölti őket.

Nézzük, hogy a horoszkópok szerint milyen spirituális hivatások különböztethetőek meg.

Kos

A Kosoknak a nemesi, megbecsült feladatok tetszenek, ahol a kreativitásukat is hasznosíthatják, és másokat is erre ösztönöznek.

Bika

A föld elem érvénysül, így a Bikák képesek egy apró magból gyönyörű növényt nevelni. Ez türelemre vall, amely egész életükre jellemző. Nagy erővel rendelkeznek, lépésről-lépésre haladnak céljaik felé. Képesek másoktól függetlenül fejlődni, sikereket elérni.

Ikrek

Az Ikrek nagy segítők, hiszen ha egy ilyen csillagjegyű ember áll mellettünk, választ kapunk a kérdéseinkre és a problémáinkra is kerül megoldás. Sok tudással rendelkeznek, így olyan területet választanak maguknak, ahol ebben kiteljesedhetnek.

Rák

A Rákok felelősségteljesek, és arra ösztönöznek másokat, hogy ráleljenek a valódi érzéseikre. Ez egy eléggé nehéz spirituális hivatás, de ha sikereket érnek el ezen a téren, nagy elégedettséggel tölti el a szívüket. Leggyakrabban csodálatos házasságban élnek, mert számukra nagyon fontos a család.

Oroszlán

Az Oroszlánok büszkék, ezért képesek komoly csatákat vívni. Ugyanakkor felelősségteljesek, céljuk, hogy megmutassák másoknak is, hogy a tisztesség, becsületesség mennyire fontos.

Szűz

A Szüzek szeretnek felfedezni, kutatni, új dolgokat kitalálni. Nagyszerű útmutatók, de rámutatnak arra is, hogy hol és miben vétettünk hibát. Józanul gondolkodnak, ez az egyik legnagyobb erényük.

Mérleg

Az ő küldetésük, hogy rávilágítsák az embereket a kötelességeikre, hogy segíteniük kell másokon, Ezért cserébe a Mérlegeket az Univerzum gyakran elsöprő szerelemmel jutalmazza.

Skorpió

A Skorpiók hivatása talán a legnehezebb, hiszen nekik ki kell találniuk más emberek gondolatait, és ezt legtöbbször titokban is kell tartaniuk.

Nyilas

A Nyilasok jókedvre derítenek mindenkit, az a céljuk, hogy az emberek jól érezzék magukat. Reményt adnak, és ez őket is segíti abban, hogy elérjék céljukat.

Bak

A Bakok tudják, hogy mit jelent keményen dolgozni, így másokat is munkára sarkallnak. Nem könnyű a hivatásuk, de kiállásuk tekintélyt parancsoló erővel bír.

Vízöntő

Vizuális típusok, így ezzel képesek segíteni másoknak is. Megtörténhet, hogy elmagányosodnak, de ha segítenek másoknak, ennek elég csekély az esélye.

Halak

A Halak küldetése rendkívül nehéz, hiszen ők meg fogják ismerni a szenvedést. Ebből kifolyólag viszont tudni fogják, hogy mit jelent az együttérzés, így másoknak is segítenek abban, hogy egy szebb, boldogabb világ születhessen.

Szerző: tudasfaja.com

loading...