Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Milyen cipőt hordasz? Ezt árulja el személyiségedről!

Milyen cipőt hordasz? Ezt árulja el személyiségedről!

A nők imádják a cipőket, van, akinek akár 50 párnál is több van. Bár a férfiak nem értik, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen táskához, vagy nadrághoz milyen cipőt hordunk. Egy nap akár háromszor is képesek vagyunk cipőt váltani. Hogy milyen cipőt hordunk, árulkodik személyiségi jegyeinkről is.

Stiletto vagy tűsarkú

Nagyon elegáns és kifinomult, az ilyen cipő igazán kihangsúlyozza a lábak szépségét, kecsességét. Akik tűssarkú-pártiak nagyon nagyra tartják az eleganciát. Egy kis rejtélyesség is bujkál bennük, leginkább a független, és öntudatos nők választják a tűsarkút.

Balerina cipő

Ez az egyik legpraktikusabb, és legkedveltebb cipő fajta. Könnyen válhat belőle elegánsabb viselet is, de jól talál egy farmerhez, vagy egy sportosabb ruhadarabhoz is. Azok a nők, akik balerina cipőt hordanak egyszerre romantikusak, sportosak. Fontos számukra a függetlenség, határozottak, és előnyben részesítik a kényelmesebb életet.

Rövid szárú csizma

Ez egy gyors alternatíva az elfoglalt emberek számára. Sok mindennel találtatható, jól áll nadrághoz és szoknyához egyaránt. Leginkább azok szeretik viselni, akik állandó harcban állnak az üzlet, és a családi szerepek betöltése között. Egyszerre fontos számára az elegancia és a kényelem is.

Magassarkú csizma

Aki ezt a fajta csizmát részesíti előnyben, szereti az egyszerű, de kifinomult dolgokat, vonzódik a romantikához.

Lapos talpú csizma

Ha a lapos talpú csizmákat szereted, akkor még mindig bujkál valahol mélyen benned egy örök vidám tini. Egy elfoglalt, céltudatos nő vagy, de játékos függetlenséggel szervezed meg az életed.

Sportcipő

A viselése egyrészt praktikus észjárásra utal, másrészt, ha díszített, cuki vagy éppen rózsaszín, az arra utalhat, hogy viselője nem szívesen nő fel, és szívesen tolja előtérbe gyermeki énjét.

Szerző: tudasfaja.com 

loading...