Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Milyen a férfi szakálla? Ilyen ember ő valójában a kemény külső mögött!

Milyen a férfi szakálla? Ilyen ember ő valójában a kemény külső mögött!

Hirdetés

Boldogok azok, akik képesek szakállat növeszteni és az a mód, ahogyan viselik, sokat elárulhat a személyes ízlésükről is. Sokat mutat meg arról, hogy a férfiak hogyan látják magukat és milyennek szeretnék, hogy lássák őket.

A stílusok sokat felfed róluk, mivel ezt a külső jelleget ők maguk választják. Íme, a 10 leggyakoribb szakáll, amit a férfiak hordanak. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, hogy ez mit fed fel a személyiségükről!

Hirdetés

# 1 Teljes szakáll

A teljes szakálla egyfajta érett megjelenést hoz létre, ami ideálisan szexi és nem is tűnik erőltetettnek. Ez az egyik legtermészetesebb kinézete egy férfinek, amely kihozza a kemény és magabiztos oldalát. Olyan szellemi adottságokról is árulkodik, amely könnyen vonzza az olyan nőket, akik összetettebb személyiségre vágynak.

# 2 Kacsafarok

A teljes szakáll egy olyan változata, amely az állnál kihegyesedik. Ez a forma vonzza a tekinteteket. Éles és intelligens személyiséget tükröz. Ezt azt jelzi, hogy a férfi klasszikus, vonzó, de gondolatai korszerűbbek és progresszívebbek. Kifinomult stílust jelez.

# 3 Kiterjesztett kecskeszakáll

A fiatalos, élénk és letisztult személyiséget tükröz. Ugyanakkor annak a jele is lehet, hogy elkötelezettségi problémái vannak, mivel szakállra adta a fejét, de nem akarta kihozni belőle a maximumot. A fiatalosság elegyedik az érettséggel és ez ellenállhatatlan kombináció.

# 4 Zappa

A stílusában nagyon egyszerű, könnyen fenntartható és macho személyiséget tükröz. Egy határozott férfit mutat, akinek nincs ideje értelmetlenségekkel foglalkozni. Az ilyen férfi magabiztos a szexualitás terén és higgadt természet.

# 5 Verdi

Az egyike a legkörülményesebb kinézetnek és egyfajta királyi külsőt kölcsönöz viselőjének. A peckesen álló bajusz ritkán megnyilvánuló önbizalmat és némi arroganciát tükröz. Ez a stílus egy független, gőgös emberre jellemző, akinek nem könnyű ellenállni.

# 6 Körszakáll

Ez egy egyszerűen karban tartható szakállforma. Azt tükrözi, hogy a viselője gyengéd érzékeny belsővel rendelkezik. A művészek is gyakran hordják ezt a fazont, mert megnyerő, laza férfi képét mutatja. Ha egy jellemzővel kellene illetni, az a ‘jószívű’ lenne.

# 7 Bandholz

A teljes szakáll, amely tovább növesztett, amely egy boldog, életvidám természetet tükröz. Ezt a szakáll érettséget sugalló hatásával kombinálva az egyik legvonzóbb pasassá teszi a környéken. A favágó külső gyakran a nyers szexualitás kifejező jegye is. Nem mindenki tudja jól viselni, de ha sikerül, akkor az sok vágyakozó szempárt vonz magához.

# 8 Garibaldi

Egy jól ápolt Garibaldi szakáll talán a legnehezebb típus. Időre és erőfeszítésre van szükség a szakáll megfelelő formázásához és sok türelmet igényel a fenntartása. A viselőjéről azt árulja el, hogy türelmes, érett és tudja, hogyan lássa el megfelelően a feladatait.

# 9 Csupaszra borotvált arc

A tisztán borotvált embert általában lelkiismeretesnek, kedvesnek és szeretettelinek tartják. Ez kihozza a férfi fiatalos oldalát, mivel ha frissen borotvált valaki, sokkal fiatalabbnak tűnik, mint szakállal. Olyan embert mutat, aki érzékeny, udvarias és pontos. A kisfiússág bája lengi körbe őket.

# 10 Borosta

A klasszikus csiszolópapír érzés és az öt órai árnyék hatás mindig is csaj mágnes volt. Ez a stílus, amely egy férfi macho attitűdje és a kisfiússág között áll félúton. A fiatal és az idős keveréke egy titokzatos oldalát sejtteti a férfinek, ami rendkívül vonzóvá teszi őt a nők szemében.

tudasfaja.com 

Hirdetés