Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Logikai feladvány: Melyik személy tetteti magát másnak, mint aki valójában?

Logikai feladvány: Melyik személy tetteti magát másnak, mint aki valójában?

A logika sok szituációban a segítségünkre van az életben, ez nem kétséges. Az viszont kérdéses, hogy hogyan fejlesztjük. Szórejtvényekkel, képes fejtörőkkel, detektív játékokkal, sudokuval? 

Sok lehetőség van rá és pillanatok alatt találhatunk a neten is ilyen feladványokat, csak keresnünk kell. Az összes rejtvény megoldásának kulcsa abban van, hogy képesek vagyunk-e koncentrálni és esetenként észrevenni a legapróbb részleteket is.

A következőben egy olyan alapvetően egyszerű rejtvényt kell megoldanod, amelyben 3 felnőttet látsz egy képen. A dolgod csupán annyi, hogy kitaláld, melyik közülük az, aki másnak tetteti magát, mint aki valójában, hogy ellophassa a képen szereplő gyereket.

Ne ítélj elhamarkodottan. Nézd meg alaposan a képet. Melyikük a csaló?

Várj még egy kicsit, mielőtt lejjebb görgetsz a megoldáshoz.

Figyelj a részletekre.

Készen vagy? Megvan a válaszod? Ez már végleges?

Lássuk a megoldást!

A várandós nő az

Hogy miért?

Magassarkút visel, ami egyértelműen nem illik a képbe. Főleg azért nem, mert ilyen előrehaladott terhességben már egy nő sem viseli könnyen a magassarkú cipőt, hiszen a bokáin extra terhelés van és könnyebben megsérül, megfájdul a láb.

Ha nem vetted volna észre, a haja is be van festve, hiszen senki nem születik rózsaszín hajjal. Feltételezzük, hogy a poharában kávé van. Sem a hajfestés, sem a kávéivás nem javasolt terhesség alatt. Persze lehet koffeinmentes is az ital, mindenesetre a másik két részlet is épp elegendő, hogy lebukjon.

Ő az, aki tetteti a terhességét, hogy elrabolhassa a gyermeket. Nem meglepő, ha rá gondolnak utoljára.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...