Kezdőlap AKTUÁLIS Megszólalt a szemtanú: nekifutásból a metró elé ugrott a 16 éves lány

Megszólalt a szemtanú: nekifutásból a metró elé ugrott a 16 éves lány

A tragikus esetet a metró kamerái is rögzítették, így nem kérdés többé: szándékosan vetette magát a jármű elé a tinédzser.

 

Tegnap estefelé halálos baleset történt a Széll Kálmán téri metrómegállóban, amely miatt késő estig nem is járt az érintett szakaszon szerelvény, pótlóbuszok közlekedtek helyettük.

Bár a tragikus esetről szóló hírek először arról számoltak be, hogy egy 14 éves lány ugrott a sínek közé, lapunk megkeresésére a Budapesti Rendőr-Főkapitányság sajtóosztálya nem sokkal később elmondta, valójában egy 16 éves lány az áldozat, aki esett, nem pedig ugrott a metró elé és azonnal életét veszítette.

A rendőrség továbbá közölte, hogy a bűncselekmény gyanúját kizárták, így nyomozást nem sem indítanak az ügyben. A Ripost azonban a mai nap folyamán nyilvánosságra hozta egy szemtanú beszámolóját, aki azt állítja, közvetlen közelről látta az esetet, véleménye szerint pedig kétség sem férhet ahhoz, hogy öngyilkosság történt.

(A legfrissebb hírek itt)– Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel. Egyszer csak mikor a metró már ott volt nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás volt. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk” – nyilatkozta a szemtanú.

 Mivel a metró egész területe kamerákkal van felszerelve, így a tragikus pillanat is felvételre került. Ezek alapján biztosan ki lehet zárni az idegenkezűséget, azt azonban továbbra sem tudni, mi vezetett a 16 éves lány végzetes döntéséhez.

loading...