Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Megkérte a barátját, hogy vegyen neki tampont – A férfi üzenetén röhög...

Megkérte a barátját, hogy vegyen neki tampont – A férfi üzenetén röhög a világ

Nem fér hozzá kétség, a férfiak gyakran csinálnak viccet a gyengébbik nem havi bajából, bár ez egyfelől bocsánatos bűn, hiszen soha nem fogják teljes mértékben megérteni, hogy miről van szó. 

Mindamellett sok férfinek tényleg halvány fogalma sincs az egészről. Sem arról, hogy miért történik ez, sem arról, hogy milyen odafigyelést és felkészülést igényel egy nő számára. A vele járó fájdalomról már ne is beszéljünk.

Egy nő, nevezetesen Brogan Paget nemrégiben segítséget kért a barátjától. Nem mást, minthogy ugorjon el neki a boltba és hozzon egy doboz tampont a piros betűs napokra.

Amikor az említett barát, Lewis a boltban volt, összezavarodott a különféle méretek és színek láttán, aminek az eredménye az lett, hogy döntésképtelenségében egy igazán vicces üzenetet küldött kedvesének.

Egy képet két doboz tamponról (a Tampax márka Amerikában igen népszerű). Az egyik citromsárga volt, amely a normált, a másik pedig zöld, ami a super plus méretet jelenti.

A kép alá a következő kérdést tette fel:

“A citromosat vagy a limeosat szeretnéd?”

Brogan azzal a kiírással osztotta meg a képernyőfotóját, hogy:

“Ilyen, amikor megkéred a pasidat, hogy vegyen neked tampont.”

A bejegyzése nem sokkal később 752.000 likeot és több, mint 109.000 megosztást kapott.

A nők többsége jót derült rajta, ám a hozzászólásokból azért kiderült, hogy sok férfi valóban úgy gondolta, hogy ezek a színek különböző íz jelzéseket takarnak. Ezt a párjaik hozzászólásai igazolják.

Természetesen volt, aki Lewis igyekezetét becsülve megírta, hogy egy olyan férfit, aki hajlandó a párjának ilyen kényes női holmit vásárolni, meg kell tartani.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...