Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezzel a termékkel megelőzheted nagy melegben a combod kidörzsölődését

Ezzel a termékkel megelőzheted nagy melegben a combod kidörzsölődését

Nagyon sok nőnek ismerős az a kellemetlen érzés, amikor a nagy nyári melegben egy rövidnadrágban vagy szoknyában összedörzsölődnek a combjai. Egy idő után a csupasz bőrfelületek olyannyira irritálják egymást a keletkező izzadság miatt is, hogy kivörösödik. 

Szerencsére, mint oly sok mindenre, erre is van egy szuper megoldás, ami kisegíthet minket a bajból. Ezzel a tippel felhőtlenebbül élvezheted majd a nyári napokat.

A hintőpor csodája

A nagy melegben a combok összedörzsölődése nem csak vörösséget, de fájdalmat is eredményezhet. Az igazság az, hogy nem csak a túlsúlyosak és az elhízottak problémája ez, hanem szinte minden egyes nőé.

A legegyszerűbb megoldás persze az lenne, hogy hosszú nadrágban járjunk, és biztosan nem izzadna vagy dörzsölődne ki a combunk, ám amikor 40 fok körüli a hőmérséklet odakinn, az ember lánya a saját bőrét is alig bírja elviselni magán, nemhogy egy hosszú nadrágot.

Itt jön be a hintőpor a képbe. Mielőtt kilépsz az otthonod komfortjából a tikkasztó melegbe, vigyél fel a combjaid belső felületére némi hintőport, amitől a bőröd száraz marad majd és az izzadás nem tapasztja össze a bőrt, nem fog dörzsölődni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...