Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS Megcsaláshoz vezet: A férfiak kiborulnak tőle, a nők mégis csinálják

Megcsaláshoz vezet: A férfiak kiborulnak tőle, a nők mégis csinálják

Minden pasi egyforma és mind csak azt akarja. Előbb-utóbb úgyis megcsalják a nőt. Valóban igaz ez? Gondoljunk csak bele jobban! Nem lehetséges, hogy sokkal többet akarunk írni a számlájukra, mint amiért valóban felelniük kellene? Csak az ösztön hajtja őket vagy más is van a háttérben?

 

Vannak olyan férfiak, és ha már itt tartunk nők is, akik képtelen hűek maradni, mert a kaland élteti őket. Itt nem kérdés az ok. Viszont vannak olyan tipikus női viselkedésminták, amelyek gyakorlatilag képesek belekergetni egy férfit a hűtlenségbe. Hogy mik ezek?

Piszkálódás és hepciáskodás

Természetesen senki nem szent és mindannyian felróttunk már olyat a párunknak, ami nem volt akkora nagy bűn, mégis hatalmas patáliát tudtunk csapni miatta. Megesik. Az viszont nem normális, ha minden egyes rezdülést kritikával illetsz, állandóan piszkálod őt és a neked nem tetsző dolgokra koncentrálsz.

Próbáld meg beleképzelni magad a másik helyzetébe, mielőtt ítélkezel és formálj ebből a gyakorlatból szokást. Neked hogy esne, ha minden mozdulatodat szemrehányások követnék és nem tudnád nyugodtan elengedni magad a saját otthonodban a párod mellett? Nem is csoda, ha egy pasi beadja ilyenkor az unalmast.

Szex pletykák

A férfiak a szexet és a párjukkal való intimebb dolgokat alapjáraton soha nem osztják meg egymással, így képzelheted, hogyan érzi magát, amikor megtudja, hogy azokat a dolgokat, amiket ő féltve őriz magában, te könnyelműen kikotyogod a barátaidnak. Nem azt mondjuk, hogy a szex örök tabu téma kell, hogy maradjon, de mindig légy tekintettel a párod érzéseire, mielőtt mindent részletekbe menőkig kibeszélnél.


Féltékenység

Ez már egyáltalán nem kell, hogy újdonság legyen bárki számára is. Ha folyamatosan azt mantrázod a párodnak, hogy így megcsal, vagy úgy megcsal, akkor ne lepődj meg, ha egyszer valóban megteszi. Lehet, hogy meg sem fordult a fejében egy másik nő ágyába bújni, de egyszerűen az őrületbe kergeted a vádaskodásaiddal, aminek lehet, hogy semmi alapja nincs. Ezzel egyenes utat kövezel ki neki a félrelépéshez.

“Mi a baj?” “Semmi!”

A férfiak soha nem lesznek képesek a nők gondolataiban olvasni. Ha valami problémád van, akkor azt azonnal mondd el neki és őszintén beszéljetek róla, mert anélkül nem lehet megoldani. Lehet, hogy egy idő után lehiggadsz, de a tüske akkor is benned marad. Szükséged van az ő oldalára is, az ő véleményére és a megnyugtató szavaira, hogy el tudd engedni a dolgot. Ha igazán szeret, úgyis komolyan fogja venni minden problémádat és együtt túljuttok rajtuk. Ha soha nem beszélsz vele őszintén, hanem inkább hisztizel helyette, miközben neki lövése sincs róla, hogy egyáltalán miért, akkor a vonzalma irántad könnyedén ki fog hűlni.

Szexmentes övezet

Nem kell túlragozni a témát. Ha valaki hosszú távon, minden taktikát, csáberőt, bájitalt, stb. bevetve sem jut szexhez, az valaki másnál fog kopogtatni, mert valljuk be, az ember nem bírja sokáig szex nélkül és az önkielégítés nem jelent megoldást örökre.

tudasfaja.com

loading...