Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Lenyűgöző dologban lesz részed, ha szódabikarbónát és citromot kensz az arcodra!

Lenyűgöző dologban lesz részed, ha szódabikarbónát és citromot kensz az arcodra!

Szeretnél megszabadulni az arcodon lévő mitesszerektől és száműzni őket örökre? Természetes úton és fillérekből szeretnéd elérni mindezt? Akkor itt a módszer, amivel az álmodott arcbőr elérhető!

 

 

 

 

 

 

Mindenek előtt azzal kell kezdeni a folyamatot, hogy az alábbi lépéseket követve el kell távolítani a mitesszereket:

1. Forró gőz felett tágítsd ki a pórusokat és gyenge nyomkodással, egy tiszta törölköző segítségével könnyen eltávolíthatóak az egyszerűbb mitesszerek. Fontos:ami nem jön ki egyből, azt semmiképp ne erőltesd, mert sokkal csúnyább pattanás lehet belőle.

2. Hetente egyszer radírozz és citromozz!

2.1. Olívaolaj, citromlé és cukor keverékéből készíts bőrradírt! Mivel az arcbőrünk érzékenyebb, ebben az esetben cukorból feleannyit tegyél bele, mint a testradírnál leírt mennyiség, hogy véletlenül se sérüljön a bőr. Ezzel a bőrradírral ápold a mitesszeres felületet hetente egyszer!

Vannak, akik bőrradír használatát csak havi egy alkalommal javasolják, ezért ha érzékeny a bőröd, Te is csak havonta radírozz! Vagy kérdezd meg a saját kozmetikusodat, akiben megbízol! 

2.2. Szintén hetente egyszer áztasd bőrödet citromlébe éjszakára. Csavarj ki egy friss citromot és a levét (akár a húsával együtt) kend a problémás bőrfelületre. Ha szükséges, tekerd be gézzel vagy csak várd meg, amíg megszárad és magába szívja a szükséges mennyiséget. Ne mosd le, ne töröld le, csak reggel!!!

A bőröd kb. 1 hónap alatt kiürül és a mitesszerek szomorúan távoznak.

Most jön a lényeg!!!

DSCN0182

Megelőzés:

Készíts szódabikarbóna és citromlé keverékéből (1 evőkanál szódához kb. 1 teáskanálnyi citromlé) egy pasztát és hetente kétszer kend a bőrödre. Citromlé helyett vízzel is készítheted. Hagyd fent 10-15 percet, majd langyos vízzel öblítsd le. Ezt egy hónapon keresztül tartsd be, ezután minimum fél évre búcsút inthetsz a mitesszer-problémáknak.

Fontos!

Problémás, allergiás vagy beteg bőrön egyik pakolást se alkalmazd és ha nem javul hamarosan a bőröd állapota, fordulj kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz!

 

loading...