Kezdőlap AKTUÁLIS Közölte rajongóival Rubint Réka – 20 év házasság után megteszik ezt a...

Közölte rajongóival Rubint Réka – 20 év házasság után megteszik ezt a lépést

20 év házasság után Schobert Norbi ismét feltette a nagy kérdést Rékának, amire természetesen igennel válaszolt. A sztárpár szeptemberben újra kimondja a boldogító igent.

 

“A következő 20 évre is: IGEN, és bízom benne, hogy az azt követő 20 évre is ad majd a JòIsten egészséget és erőt
-írta Rubint Réka az Instagramon. A fitneszguru Réka születésnapja alkalmából egy aprócska, rózsaszín dobozban nyújtott át feleségének egy gyűrűt azon a helyen, ahol legelőször összetalálkozott a tekintetük.

“Tegnap este Norbi randizni vitt. Váratlanul. Oda, ahol legelőször megpillantott … ahol legelőször összetalálkozott a tekintetünk … 2001-et írtunk akkor.

Én épp mozijegyet vettem, egy térdig érő pulòverben, sportcipőben le-föl “futkároztam”, intézkedtem.Ő ekkor egy dekoratív hölggyel vacsorázott, de a szeme sarkábòl mégis engem nézett. Akkor még egyikünk sem gondolta, hogy ebből az összepillantásbòl egy közös úton haladunk majd tovább. 21 éve együtt, ebből szeptember 5-én lesz, hogy 20 éve házasságban.

Közeleg a születésnapom, sok-sok minden változik, kivéve egy dolgot: a Szerelmem nem tud várni, így a születésnapi ajándékomat a tegnapi randinkon megkaptam. Szeptemberben pedig megerősítjük a szövetségünket

-olvasható a posztban, amit több mint hatezren kedveltek.

loading...