Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Kinyitotta halott apja pénztárcáját, olyat talált benne, ami az egész életét megváltoztatta!

Kinyitotta halott apja pénztárcáját, olyat talált benne, ami az egész életét megváltoztatta!

Hirdetés

Alison Holderness szülei félelmetes titkot őriztek, és úgy döntöttek, ezt a titkot a sírba is magukkal fogják vinni. Majdnem így is lett – írja a Daily Mail.

 

Hirdetés

Amikor a nő édesapját is elveszítette, átnézte a tárcáját és megtalálta benne egy ismeretlen baba fotóját, aki az édesanyja karjaiban van. Nem tudta, ki lehet a baba, de érezte, hogy ami ki fog derülni, megváltoztatja majd az életét.A kép hátuljára csak annyi volt ráírva, hogy Amanda. Egyelőre ennyit tudott, de mivel édesanyja már korábban, 1996-ban meghalt, több információt tőle sem tudott begyűjteni.

Alison nyomozásba kezdett, majd szép lassan felgöngyölítette a szálakat. Kiderült, hogy édesanyja még 20 éves korában hozta világra a nővérét, Amandát, akiről soha nem beszélt, és aki Etipópiában dolgozik tanárként már közel húsz éve, és Jane-nek hívják.

Alisonnak nagyon fájt, hogy édesanyja nem osztotta meg vele a titkát, hiszen nagyon jó volt a kapcsolatuk, bízhatott volna benne.

Végül az Egyesült Királyságban futó Long Lost Family kutatta fel a Alison testvérét, Jane-t, akit Oxfordba is elvittek, hogy a testvérek találkozzanak végre egymással.– Amikor édesapám meghalt, elmentem a házukba, hogy elrendezzem a holmijaikat. Az éjjeli szekrényben megtaláltam apám levéltárcáját, amiben a fotók voltak. Egyiket sem láttam korábban. Először azt hittem, a baba én vagyok, aki anyám karjában van, de a hátoldalára az volt írva, Amanda. 1951-ben készült a kép, és akkor én még nem is éltem. – mesélte Alison.

A műsor munkatársai megtalálták az örökbefogadási papírokat, így kiderült, Elizabeth Jane Furzey-re változtatták meg a nővér nevét. Az is kiderült, hogy az örökbefogadók már elhunytak.


Jane egyébként tudta, hogy örökbefogadott gyerek, de mivel félt attól, hogy igazi családja elutasítja őt, meg sem próbálkozott a felkutatásukkal.

Szerencsére testvére, Alison megkereste őt. Amikor végre megpillantották egymást, sírni kezdtek.

Jane és Amanda édesanyja vélhetően azért adta örökbe Jane-t, mert amikor a kicsi megszületett, nem volt házas és második gyermekét, Alisont már egy másik férfinek szülte, akihez hozzá is ment.

Hirdetés
loading...