Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Kiderült a japánok titka: így használt a rizset ráncok ellen!

Kiderült a japánok titka: így használt a rizset ráncok ellen!

A japánok híresek az örök fiatal, és ránctalan arcbőrükről, éppen ezért nem árt, ha egy pár titkot ellesünk tőlük. A titok a rizsben rejlik!

Az egyik legfontosabb táplálékuk a rizs, amit nem csak belső fogyasztásra, de külsőleg, kozmetikai célokra is használnak. A rizs tápanyagokban igen gazdag, éppen ezért a japán nők sokkal egészségesebbek, és bőrük is szebb, mint átlagosan az európai embereknek.
A rizs nagyon gazdag antioxidánsokban, segítségével megszabadulhatunk a bőrön lerakódott szennyeződésektől, regenerálja a bőrt, tonizál, és gondoskodik a rugalmasságról is.

Hogyan alkalmazzuk a rizst?

3 evőkanál rizst addig forraljunk, míg kissé megpuhul, majd áztassuk egy tálkában. Egy pár perc múlva öblítsük le tiszta vízzel a rizst, és adjunk hozzá egy teáskanál forró tejet, egy teáskanál mézet, és a keletkezett pépes keverékkel kenjük be az arcunk, és a dekoltázsunk. Hagyjuk állni egy fél órán keresztül, majd mossuk le az arcunk azzal a vízzel, amibe a rizst főztük. Majd a kezelés végén masszírozzuk át az arcunk egy jégkockával.

A rizsben található legfontosabb tápanyagok: magnézium, fehérjék, esszenciális aminosavak, kálium, fehérjék, szénhidrátok, kalcium, foszfor, kálium, vas, réz, mangán, fluor, klór, jód, A-és B-vitaminok. Egy-két hetente alkalmazzuk ezt a módszert, és rövid időn belül látni fogjuk a bőrünkön a változást.

loading...