Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Kezdetben minden gyönyörű, majd egy rémálom lesz az egész! 4 jel, amit...

Kezdetben minden gyönyörű, majd egy rémálom lesz az egész! 4 jel, amit ha tapasztalsz, azonnal menekülj a másik féltől, mert veszélyes!

A szerelmet nem tudjuk irányítani, ilyenkor hajlamosak vagyunk csak a szívünk hangjára hallgatni. Rózsaszín ködben látunk mindent, és csak sokkal később vesszük észre, hogy a választottunk esetleg mégsem olyan, mint amilyennek az elején láttuk.

Ha az alábbi 4 személyiségi jeggyel rendelkezik a párunk, akkor már az elején érdemes elgondolkozunk, hogy mennyire jó ötlet összekötni vele az életünk.

1.Erőszakosság

A fizikai, de a szóbeli, lelki erőszak is nagyon veszélyes lehet egy kapcsolatban. Ha valaki durva szavakat használ, vagy sértő mondatokat vág a fejedhez, akkor az már bántalmazásnak minősül. Ajánlott kilépni egy ilyen kapcsolatból, mert a dolgok még csak rosszabbra fordulhatnak.

2.Megtévesztés

Van, amikor tudatában vagyunk annak, hogy a párunk direkt megtéveszt, mégis mindig adunk neki egy esélyt, és reménykedünk. Ha a partnerünk nem hajlandó arra, hogy változzon, akkor érdemes újragondolni ezt a kapcsolatot.

3.Szenvedélybetegség

A szenvedélybetegek sajnos önmaguk legnagyobb ellenségeik, az idő során szépen leépítik önmagukat, és emberi kapcsolataikat is. Gondolj csak arra, hogy mi mindenre képes egy szenvedélybeteg csak azért, hogy hozzájuthasson a számára szükséges szerhez. Ilyen esetben könnyen erőszakossá is válhat.

4.Féltékenység, és birtoklás

Mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra. Ha valaki minden lépésünket ellenőrzi, és állandóan a féltékenységével gyötör az, nagyon meg tudja nehezíteni az életünket. Az ok nélküli féltékenység, egyenlő a betegséggel.

tudasfaja.com

loading...