Kezdőlap EGÉSZSÉG Kend be a fájós ízületeket ezzel a krémmel, a fájdalom néhány perc...

Kend be a fájós ízületeket ezzel a krémmel, a fájdalom néhány perc alatt elmúlik!

Hirdetés

Sok ember szenved az egész világon ízületi problémáktól, amely bár elsősorban az idősebb korosztályt érinti, sok esetben már fiatal korban is okozhat fájdalmas tüneteket.

A mozgásszervi panaszokkal orvoshoz fordulók esetében nem kizárólag az ízület megbetegedéséről lehet szó. Más helyről is kiindulhat a fájdalom, ezért egyéb okokat is mindig szem előtt kell tartani.

Hirdetés

Szorosan az ízületet érintő betegségek, leegyszerűsítve két nagy csoportra oszthatóak. A gyulladásos, valamint a kopásos (vagy más néven degeneratív) ízületi megbetegedések. Nagyon fontos elkülöníteni a két csoportot, hiszen a kezelési terv is egészen más.

A heveny ízületi gyulladás (artritisz) kifejezés különböző eredetű betegségeket takar. Az artritisz oka egyaránt lehet az ízületek baktériumfertőzés, vírusfertőzés vagy anyagcserezavar miatt kialakult gyulladásos megbetegedése.A baktériumfertőzés okozta ízületi betegségeket különféle gennykeltő baktériumok váltják ki. Ezek az ízületi betegségek nagyon súlyos mozgáskorlátozottsággal járnak, de szerencsére ritkán fordulnak elő.

Az alábbi házi krémmel, ami csupán 2 összetevőből áll, bármikor könnyedén, pár percen belül megszabadulhatunk a kellemetlen fájdalomtól!

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál cayenne bors
  • ¼ csésze meleg olívaolajjal

Elkészítés:

Enyhén melegítsük fel az olívaolajat, majd keverjük el benne a cayenne borsot. Alaposan masszírozzuk bele a fájdalmas területbe, majd várjunk vele 15  percet. Végül langyos vízzel öblítsük le és élvezzük a fájdalommentes életet!

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...