Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Ismerd meg a receptet, ami megszabadít számos méreganyagtól és felgyorsítja a fogyást

Ismerd meg a receptet, ami megszabadít számos méreganyagtól és felgyorsítja a fogyást

Hirdetés

A nap folyamán számos mérgező anyag kerül be szervezetünkbe, a levegővel, táplálékainkkal, de a kozmetikai kencékkel is. Életünket behálózzák a káros vegyi anyagok. A szennyeződések lerakódnak, meggyengül az immunrendszerünk, kialakulnak a plusz kilók. Eláruljuk a titkot, hogyan lehet könnyedén megszabadulni a méreganyagoktól és a plusz kilóktól.

 

Hirdetés

A módszer nagyon egyszerű, mindenki könnyedén összeállíthatja és alkalmazhatja otthon.

A legfontosabb, hogy rögtön ébredés után mossunk fogat, ezzel már számos méreganyagtól megszabadulhatunk. Ezután igyunk meg 200 ml meleg vizet éhgyomorra, és fél óra múlva jöhet a reggeli. Bármit lehet enni, amihez kedvünk van, a lényeg, hogy kis adag legyen.

Ebéd előtt igyuk meg a következő keveréket.

Keverjünk el 200 ml hideg vizet, 2 citrom levét, 2 teáskanál almaecetet, 2 evőkanál mézet, ½ teáskanál gyömbérporral.

Ez a keverék serkenti az emésztést, ösztönzi a zsírégetést, a fogyást, tehermentesíti a májat, és segíti a méreganyagok távozását. Szabályozza a vércukorszintet és a pH-egyensúlyt.

Hét nap rendszeres fogyasztás után érezhető a hatása.

Vacsorára csak egy kis adagot fogyaszthatunk, természetesen ne legyen megterhelő a szervezet számára. Az utolsó időpont 18.00 óra lehet. A kúrát négy hónapig ajánlott végezni, majd tartsuk két hónap szünetet, és azután újra folytathatjuk.

Szerző:tudasfaja.com

Hirdetés