Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Íme egy titkos trükk, melytől sokkal gyorsabb lesz a telefonod azonnal!

Íme egy titkos trükk, melytől sokkal gyorsabb lesz a telefonod azonnal!

Íme egy titkos trükk, melytől sokkal gyorsabb lesz a telefonod azonnal!

Egy nagyon praktikus, de ugyanakkor tényleg nagyon kevesek által ismert trükk segítségével sokat gyorsíthatunk a telefonunk működésén!

Minden androidos telefonkészülékben megtalálható ez a gondosan elrejtett funkció, mellyel pillanatok alatt sokat gyorsíthatunk a készüléken.A legjobb hír, hogy nem csupán a telefonunkat gyorsíthatjuk fel vele, hanem a táblagépünket is.

Első dolgunk megkeresni a Developer options, ez az amit sikerült jól eldugnia felhasználók elől.Először is kattintsunk a beállítások vagy angolul settings nevű menüpontra, ezen belül találunk majd About phone (esetleg About device fülecskét, ha ez megvan akkor 7-szer nyomjuk le a Build number lehetőséget egymás után, ennek eredményeképpen fel fog tűnni a a Developer mode enabled, vagyis innentől kezdve engedélyezve van a fejlesztői mód a telefonunkon.A következő teendő, hogy menjünk vissza a beállítások menühöz ismét és itt ekkor már egy új fülecske fog megjelenni, ami nem más, mint a Developer options.Ekkor az ebben a fülcsekében található menüt kezdjük el lefelé görgetni egészen addig, amíg eljutunk a Window animation scale, a Transition animation scale és az Animator animation scale pontokhoz.Itt alapvetően 1x értéket van beállítva. Érintsük meg sorra az opciókat, mire megjelenik egy ablak, amelyben akár az 5x, sőt a 10x értéket is beállíthatjuk. A gyorsítást a 0,5x-ös beállítással érhetjük el.

Ha ezzel megvagyunk nincs más dolgunk, mint élvezni az új és gyors készülékünket!

“Jaromi Miklos Gellért Tisztelt Megosztó! Sok esetben magyarul van a telefon beállításokban a különböző menüpontok. Én a Egyebekben találtam rá Az eszköz névjegyére. Ezt megnyitva találtam rá a Build számra. Rövid , gyors nyomkodás után (kb4x-5x) beadta a Fejlesztői beállításokat, ami már megjelent az Egyebek menüpontban. Ezt megnyitva és lefelé görgetve megtaláltam az Ablakanimáció skálázását, Áttűnésianimáció skálázását és az Animátor időtartamának skálázását. Mind hármat beállítottam a 0,5-ös értékre és valóban gyorsabb lett a mobilom!:) Samsungban. A Sony Z3 egy kicsit más. Beállításokban görgetve A telefonról, belépve és görgetve jön a Build szám. ezt nyomkodva jön a Fejlesztői lehetőségek(Számolta, hogy hányszor kell még lenyomni a Fejlesztői lehetőségekhez!). Belépve, görgetve eljutottam az Ablakanimáció mérete, Áttűnési animáció mérete és az Animáció léptékéhez. Beállítottam a 0,5-ös értéket és működik! 🙂 Köszönöm! 🙂 

Forrás: erdekes.org

loading...