Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ilyen a tökéletes nő a férfiak szerint, ezt a személyt keresik mindannyian....

Ilyen a tökéletes nő a férfiak szerint, ezt a személyt keresik mindannyian. Magadra ismersz?

Minden férfinak megvan az elképzelése az ideális nőről. Legyen magas, legyen szőke, vagy vörös, zöld szemű, vagy inkább kék, a haja legyen rövid, vagy hosszú, hullámos. Az biztos, hogy nem létezik recept az ideális nőre, de bizonyos tulajdonságok azért jó, ha megvannak benne.

Ezek a tulajdonságok jó, ha megvannak egy nőben.

Támogató

Még a legerősebb férfiaknak is szüksége van arra, hogy a nő legyen támogató. Álljon ott mellette, és segítse, vagy legalábbis fogadja el a terveit. A nők pedig általában mindig a lehető legjobbkor sietnek a férfi segítségére, pontosan azért, mert nagyon jól ismerik, és szeretik őt.

Őszinte

Egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinteség. Szükséges, hogy elmondjuk egymásnak, hogy mit szeretnénk, vagy éppen, hogy mi nem tetszik. A férfiak szeretik, ha a nők őszinték, és nem kell találgassák, hogy mit szeretnének.

Figyelmes

Nagyon fontos, hogy kedvesek, és figyelmesek legyünk egymáshoz. Tudjuk, és érezzük, hogy a másik mire vágyik, legyünk kíváncsiak annak az embernek az érzéseire, aki mellettünk van. Segítsük mindenben!

Hajlandó a kompromisszumokra

A hosszútávú kapcsolat egyik legfontosabb kelléke, hogy mennyire vagyunk kompromisszumkészek. Fontos, hogy meglegyen a saját véleményünk, de bizonyos dolgokban ajánlott zöldágra vergődni, ha boldog életet szeretnénk.

Szenvedélyes

A férfiak számára nagyon fontos, hogy egy legyen szenvedélyes. Látsszon rajta, hogy élvezi az életet, a szerelmet. Ez szükséges ahhoz, hogy a láng hosszabb ideig égjen. Az is nagyon imponáló, ha egy nő a hobbijában szenvedélyes.

Sokszínű

Figyelnünk kell arra, hogy ne váljunk elcsépeltté, és unalmassá. Tegyünk azért, hogy mindig legyen valami új a kapcsolatunkban. Egy sokszínű változatos nőt, sose lehet megunni. Mellőle biztosan nem fog elkívánkozni élete párja.

Nőies

Ez nem azt jelenti, hogy mindig magassarkúban kell tipegni, elég az is, ha rádnéz egy férfi érezze, hogy nő vagy. Ez a tulajdonság belülről is sugározhat akár. Például, ha szereted magad, és elégedett vagy, akkor egy csodálatosan szép nővé tudsz válni.

Őszintén szeressen

Az őszinte szeretet mindennél fontosabb. Ne csak azért legyél egy férfival, mert jobb nem akadt, vagy jó sok pénze van. Ha őszintén szereted, az harmonikussá teszi a kapcsolatotokat.

 

loading...