Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Így varázsoltam újjá a kopott bőr táskáimat – a barátnőim azt hitték,...

Így varázsoltam újjá a kopott bőr táskáimat – a barátnőim azt hitték, ismét újat vettem!

Foltos lett a kedvenc bőrtáskád? Mutatunk egy olyan módszert, amely segítségével könnyen megtisztíthatod, és nem kell kidobnod a táskád!

Minden nőnek valóságos táskagyűjteménye van otthon, de azért mindig akad 1-2 olyan darab, ami egy kicsit kiemelkedik a kollekcióból.

A bőr táskákra nagyon kell vigyázni, mert ha pecsétesek lettek, sokkal nehezebb megtisztítani őket, mint a szintetikus anyagból készült táskákat.

A legfontosabb dolog, amit be kell tartanod a megelőzés érdekében az az, hogy a bőr táskát egy megfelelő helyen kell tárolnod otthon.

Óvd a napsütéstől, a nedvességtől, és a hidegtől is. A legjobb, ha egy szekrényben tárolod, és annak érdekében, hogy megőrizze a formáját, tömd ki újságpapírral.

A legjobb, ha beteszed egy pamutzsákba, és akkor védeni tudod a külső szennyeződésektől is.

Vigyázz ne tegyél parfümöt, krémet, vagy hajápolót a táskádba kupak nélkül, mert ezek könnyen maradandó pecsétet okozhatnak a bőrön. A bőr táskát soha ne tisztítsd vízzel, mert ettől megkeményedik.

Ha a táska nedves lesz, akkor szobahőmérsékleten kell megszárítani, miután leitattad róla a nedvességet. Vigyázz arra, hogy a táska belsejében ne tárolj szemeteket, papírdarabokat, morzsát, törmelékeket, mert ezek is károsíthatják a bőrt.

Ha folt keletkezett a bőr táskán, akkor azt könnyen el tudod távolítani egy nedves, alkoholmentes törlőkendővel. Mikor megvetted a táskát, kend be bőrápoló tejjel, ez puhán tartaj a bőrt, és sokáig tiszta marad.

Vigyázz, szilikont ne tartalmazzon, mert azt eltömíti a pórusokat. Használat előtt fújd be impregnálóval, és akkor nem lesz a kezedtől zsíros.

tudasfaja.com

loading...