Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Így tesz csodát a jég a bőröddel! Íme 5 módszer, amire a...

Így tesz csodát a jég a bőröddel! Íme 5 módszer, amire a kozmetikusok is esküsznek!

Télen sokkal több időt töltünk bent, zárt levegőjű helyiségekben. Ilyenkor bizony arcbőrünk is megsínyli ezt. Ha azt szeretnénk, hogy élénk, energiával teli arcbőrünk legyen, próbáljuk ki a jeges kényeztetést!

A jégkocka jótékony hatását a közismert kozmetikai cégek is elismerik, sőt, a legtöbb kozmetikus alkalmazza is kezelésként.

1.Öregedés ellen

Ha reggel, és este 1-1 jégkockával dörzsöljük be az arcbőrünk, hosszabb ideig megőrizhetjük fiatalos állagát. Serkenti a vérkeringést, tonizál, és megakadályozza a ráncok kialakulását.

2.Pattanások ellen

A hormonális változásoktól, az erős napsugárzástól, a környezeti ártalmaktól, a stressztől, a helytelen táplálkozástól könnyen kialakulhat pattanások még a legegészségesebb arcbőrön is. A jégkocka serkenti a vérkeringést, bezárja a pórusokat, és megakadályozza a pattanások kialakulását.

3.Szem alatti karikák ellen

Tegyünk egy vékony pamutanyagba egy jégkockát, majd helyezzük a szem alatti karikákra. Hagyjuk így állni 15 percig, és egyből látni fogjuk az eredményt.

4.Serkenti a vérkeringést

Megfiatalítja a bőrt, serkenti a vérkeringést, sokkal élénkebb, és egészségesebb lesz az arcszínünk tőle.

5.Feszesebb bőr

A jégkoca rendszeres alkalmazása által bőrünk sokkal feszesebb, fiatalosabb lesz. Alkalmazzuk kitartóan, első használat után ne várjunk csodát.

tudasfaja.com

loading...