Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Híres férfiak vallottak róla, miért tartják vonzóbbnak az idősebb nőket

Híres férfiak vallottak róla, miért tartják vonzóbbnak az idősebb nőket

Valljuk be őszintén, a legtöbb ember egy párt úgy képzel el, hogy a nő a fiatalabb, a férfi pedig az idősebb. Régebben nem volt elfogadott, hogy a férfi több évvel fiatalabb legyen a nőnél, azonban ma már e tekintetben is sokkal nyitottabb a közfelfogás. 

Talán meglepően hangzik, de nagyon sok férfi vonzódik idősebb nőkhöz. A következőkben pontosan ezzel a kérdéssel fogunk egy kicsit bővebben foglalkozni. Megosztjuk veletek, hogy egyes híres férfiak elmondásuk szerint miért vonzódnak náluk idősebb nőkhöz.

Az idősebb nők tudják, hogy mit akarnak

Tiszta elképzelése van arról, hogy mire akar fókuszálni az életben, mire összpontosítja az energiáját, hogy minél nagyobb célokat érjen el. Miközben a fiatalabb nők még mindig keresik az irányvonalat és kapcsolati drámákon keresztül fedezik fel magukat, addig az idősebb nők fejlődést akarnak hozni a saját és családjuk életébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,

Az idősebb nők bölcsebbek

Több élettapasztalattal rendelkeznek minden téren, aminek köszönhetően egy férfi sokat tanulhat tőlük. Számos dologgal kapcsolatban új látásmódot tudnak nyújtani a férfi számára. Olyan szemmel képesek tekinteni a férfire, ahogyan még ők sem látják magukat. Megmutatják nekik, hogy milyen férfiak is valójában és motiválják őket.

Más perspektívát sajátítasz el az idősebb nők által

Egy idősebb nővel való kapcsolat a fejlődés, növekedés lehetőségét tartogatja magában. Egy ilyen nő segít jobban megértetni a férfivel az érzéseit, egy mélyebb szintet mutat meg. Nem kell vele taktikázni és nem kell megjátszanod magad, egyszerűen csak megmondod neki, amit gondolsz és nyomást sem fogsz érezni magadon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Magabiztosak és függetlenek

Míg egy fiatalabb nő még keresi az elismerést és a figyelmet, addig egy idősebb nő teljesen jóban van önmagával. Senkinek nem akar bizonyítani és nem várja el az elismerést. Tisztában van az erősségeivel és a gyengeségeivel is és úgy szereti magát, ahogy van. Kényelmesen mozog a világban és a figyelmét a külsőségek helyett fontosabb dolgokra összpontosítja.

Érzelmileg érettebbek

Tudják, hogy nem éri meg túlreagálni semmit, hogy hogyan kell kontrollálni az érzelmeket és kétszer is meggondolják, mielőtt mondanak valamit, mert tisztában vannak vele, hogy a hisztéria gyerekes. Ez azonban nem jelenti azt, hogy unalmasak lennének, sőt olyan játékosak, akár egy fiatalabb nő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julianna Margulies (@julianna.margulies) által megosztott bejegyzés,

Kifinomultabbak

Sok férfi szereti azt a fajta nyugalmat, ami egy idősebb nőből árad. Az idősebb nők fáradhatatlanok, csábítóak és elragadóak. Több fiatalabb férfi is éppen ezért vonzódik az idősebb nőkhöz, és nem a túlpörgött fiatalokhoz.

Intellektuális beszélgetőtársak

Az élettapasztalatok sok mindenre megtanították őket és ennek köszönhetően a világot már egy magasabb szinten képesek megérteni. Gyakorlatilag mindenről van saját véleményük és könnyedén társalognak bármilyen témában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Támogató, védelmező ösztön

Sok fiatal férfi azért vágyik idősebb nőre, mert szeretné, ha törődnének vele és itt szellemi és lelki támogatásra gondolunk. Azoknak a férfiaknak, akik ‘mama szindrómában’ szenvednek és elvárják, hogy mindent elvégezzenek helyettük, inkább arra lenne szükségük, hogy végre felnőjenek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...