Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp március 14.-15. – Ez a hétvége másabb lesz, mint a...

Hétvégi horoszkóp március 14.-15. – Ez a hétvége másabb lesz, mint a többi!

A Rákok, Skorpiók és az Ikrek hétvégéjét a személyes kapcsolati ügyek fogják uralni. A Mérlegek nagyon feldobottak lesznek, a Szüzek pedig teljesen kikelnek magukból. A Kosok és Nyilasok kiszabadulnak a négy fal közül.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz az a hétvége.

Kos

Nem lenne szabad folyamatosan a jelentéktelen apróságokra elpazarolnod az energiádat és akkor még időd is jutna arra, ami igazán fontos. Használd ki a hétvégét, mert a heted eddigi része nem volt olyan termékeny, mint szeretted volna. Mozdulj ki, rázd fel magad, készülj fel a következő hétre. Hívd el egy barátodat vagy rokonodat is, így két legyet ütsz egy csapásra. Együtt lehetsz valakivel, akivel hétköznap nincs időd találkozni és még egy jó programon is részt vehetsz. Csak válaszd ki, mi esne most a legjobban.

Bika

A hétvége első napja kissé döcögős és feladatokkal teli lesz. Összeakaszthatod a bajszod valakivel, melynek során fontos lesz, hogy megőrizd a hidegvéredet, ha nem akarsz nagyobb kalamajkát. Emellett ideje beiktatnod mindazt az apróbb teendőt, amit mindig halogatsz és már szép kis listát alakítottál ki belőlük. Tedd rendbe az otthonod, szelektálj, szabadulj meg felesleges holmiktól, rendezz át, újíts fel. Ha ezekkel megvagy, könnyebb lesz  lelked és még mindig rád és az ötleteidre vár a vasárnap.

Ikrek

A pörgősebb szombat délelőtt egy nyugodalmasabb délután kísérheti. Az idő egyre inkább enyhül és vele a kedved is kezd kivirulni. A tennivalókat letudva a szabadba vágysz, ami felfrissít majd. Vasárnap szánj időt a barátokra, a jelentőségteljesebb beszélgetésekre és egyes kérdések megoldására. Eleinte talán visszakozni fogsz ezektől, de később belátod, hogy neked is erre volt szükséged.

Rák

Ez a hétvége nagyon alkalmas lesz arra, hogy új ismeretségeket köss, legyen az baráti, szakmai vagy romantikus. Ugyanakkor érdemes időt szánnod személyes problémák megoldására is. Jobb a békesség és az egyetértés, de ezt neked nem is kell magyarázni. Mondd el őszintén, amit gondolsz, amit érzel. Aki valóban szeret, az veled együtt igyekszik közös nevezőre jutni és a kritikát is elfogadja. Akinek a büszkesége a fontosabb, az talán nincs is a legjobb helyen az életedben. Azért a szórakozásról, kikapcsolódásról se feledkezz meg.


Oroszlán

Nem tudnád megmondani, hogy mi történik pontosan, de azt a bensődben érzed, hogy valami nincs rendben körülötted. Jobb, ha ennek az okát igyekszel felkutatni, mert az egész hétvégédre rányomhatja a bélyegét ez a furcsa hangulat. Amúgy is érzékeny periódusodban vagy, nem kell, hogy tetőződjön a baj. Ha az intuíciód nem hazudik, akkor szemben találhatod magad néhány kellemetlen történéssel, de ezekből is inkább a leckét próbáld leszűrni. A vasárnapod sokkal könnyebbé válik, amint túllépsz ezen a zavarodottságon.

Szűz

Olyan, mintha erre a két napra a megszokott éned elmerülne a mélybe és egy ismeretlen oldalad bukkanna a felszínre. A meggondolt, kritikus, precíz Szűzből hirtelen lobbanékony, heves vérmérsékletű személy válik. Lehet, te magad is meglepődsz, de a környezeted biztosan. Odamondod a véleményedet és azonnal. Nem szépíted a szavakat, nem finomkodsz és lehet, hogy ezzel meg is bántasz majd valakit. Légy óvatos és igyekezz ezt az impulzív hullámot szelídíteni egy kicsit.

Mérleg

Az eddigi heted egészen jól alakult, sikerekben és jó hangulatban volt részed, de ez persze a te érdemed is. Szerencsére viszed magaddal ezt a pozitivitást hétvégére is. Egész nap mosolyogsz, fecsegsz, teszel-veszel, nem lehet téged lelőni. Ha már ilyen aktív vagy, akkor intézz el pár dolgot, amit hajlamos vagy halogatni, amellett pedig ragaszd rá másokra is ezt a jó hangulatot és teremts olyan légkört, amiben mindenki jól érezheti magát. Ennek az ügynek te amúgy is az éllovasa szoktál lenni.


Skorpió

Gyanúd merült fel nemrégiben egy jó baráttal vagy egy közeli rokonnal kapcsolatban, amit eddig nem sikerült eloszlatni. Szerencsére ezen a hétvégén erre sor fog kerülni, hiszen egy eset után komolyabb beszélgetésbe bocsátkoztok és kiderül, hogy a kételyeid alaptalanok voltak. Mindez megnyugvással tölt el és a hétvége további részében békesség érzése száll rád. Vess számot egy kicsit az életeddel. Akár listát is írhatsz, mi mindent kellene elérned, legyen az egészen apró vagy nagymérvű dolog.

Nyilas

Van energiád, ne is tagadd, úgyhogy jobb lesz, ha ezt most próbálod hasznosítani annak érdekében, hogy a felgyülemlett tennivalókat letudd végre. Ha jobban belegondolsz és nekirugaszkodsz, rá fogsz jönni, hogy pikk-pakk végezhetsz velük. Utána már sokkal könnyebb leszel a teher nélkül. Szabadulj ki a négy fal közül és tedd, amit a legjobban szeretsz, kalandozz. Egyedül, barátokkal, családdal, tejesen mindegy, csak szerezz új élményeket. Ha egyedülálló vagy, akár az igazival is megismerkedhetsz.


Bak

Érdekes hétvégében lesz részed, ami leginkább lelki aspektusból ígérkezik kalandosnak. Olyan dolgokat próbálhatsz ki, amiket eddig sosem, most mégis olthatatlan vágyat érzel irántuk. Nem kizárt egy vita lehetősége, aztán jöhet a békülés. Lelepleződhet egy titkod valaki más előtt, sőt az is megtörténhet, hogy nagy felfedezést teszel magaddal kapcsolatban. Rájössz egy dologra, amely nagyban megkönnyítheti a további életedet. A végére annyi sok történés fog összegyűlni, hogy visszagondolva úgy tűnhet, mintha csak álmodtad volna az egészet. Nem így van, valóság volt, ez az életed.

Vízöntő

Eredményes hetet tudhatsz magad mögött, nem lógattad a lábadat, az biztos. A hétvégén használd ki a lehetőséget a kikapcsolódásra, hiszen valóban megérdemled és így a legédesebb a pihenés. A munkát felejtsd el, az jövő hétig várhat. Már csak azt kell eldöntened, hogy hogyan ereszd ki a fáradt gőzt. Csendes, nyugodt elvonulással vagy pezsgő, zajos tombolással? Melyikhez van nagyobb kedved? Hallgasd meg, mit mond a bensőd, ő sosem hazudik.

Halak

Ez a hétvége a megtisztulás jegyében telik. A szó szoros és átvitt értelmében is. Egy ideje már érzed, hogy nagy rumli vesz körül téged és ez nem csak a fizikai környezetedet, hanem a benső világodat is uralja. Ne tervezz más programot erre a két napra, csakis ezzel foglalkozz. Szelektáld ki a felesleges holmikat magad körül, végezz egy nagyobb takarítást, majd csendesedj el és rendezd a soraidat a lelkedben is. Meglepődsz majd, mennyire meg fogsz könnyebbülni ettől az egésztől.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...