Kezdőlap EZOTÉRIA Hétvégi horoszkóp: április 20-22. – Szakítás, költözés, váratlan örömök, sok bosszúság? Rád...

Hétvégi horoszkóp: április 20-22. – Szakítás, költözés, váratlan örömök, sok bosszúság? Rád mi vár?

Hirdetés

Hurrá, mindjárt itt a hétvége, és mivel hétágra süt a nap, jó lenne minél több időt tölteni a természetben. Vagy inkább iktassunk be egy nagyobb takarítást, esetleg menjünk el moziba? Ha nem tudsz dönteni, a csillagok megmutatják, hogy mi lehet a legjobb számodra.

Kos

A szerelmed egészen pontosan tudja, hogy mi van a szívedben, még akkor is, ha nem reagál rá úgy, ahogy szeretnéd. Hidd el ő sem közömbös irántad, azonban jó lenne, ha te is kimutatnád érzéseidet iránta. Az anyagiak miatt stresszes voltál az utóbbi időben, de vedd észre, hogy nem egyedül kell megoldanod az anyagi problémákat.

Hirdetés

Bika

A párodnak igen nagy szüksége van most rád, próbálj a lehető legtöbb időt, és energiát rá fordítani, amíg vissza nem tér az életkedve. Az is elegendő, ha ott vagy mellette, szép szavakkal, kedvességgel, és megértéssel támogatod. A hétvége a lehető legjobb alkalom lesz arra, hogy csökkents tartozásaidat. Ha túlórázol egy kicsit, máris több pénzed lesz.

Ikrek

Nagyon felszabadult, és mosolygós napok várnak rád. Annyira kellemes a társaságod, hogy mindenki csak veled szeretne lenni. Tölts minél több időt szeretteiddel. Kis lépésekben haladsz a céljaid felé, a lényeg, hogy soha ne add fel, és el fogod érni, amit nagyon szeretnél. Ne türelmetlenkedj!

Rák

Lehetséges, hogy szerelmi téren nem minden alakul úgy, ahogy szeretnéd. Jó lenne, ha újraterveznéd a családalapítást, és a jövővel kapcsolatos álmaidat. Vegyél egy mély lélegzetet, és vágj bele abba, amit eddig csak halogattál. Jó lenne egy kicsit az anyagi dolgaidat is átnézd, mert nem biztos, hogy minden kiadásoddal tisztában vagy. Talán több számlát is ki kell fizetned a hétvégén.

Oroszlán

Figyelj jobban a szerelmed lelkivilágára, a belső értékeire, hiszen egy kapcsolatban nem minden a külsőségeken múlik. Találkozni fogsz valakivel, aki segítségedre lehet az anyagi terveid megvalósításában. Jó lenne, ha összefognátok.

Szűz

Vedd észre, hogy sok mindenben különböztök a szerelmeddel, nem biztos, hogy ő pontosan azokra a dolgokra vágyik, amit te szeretnél csinálni. Jó lenne figyelembe venni egymás érdeklődési körét, és vágyait. Ha egy közeli rokonodat szeretnéd támogatni, akkor ne pénzt adj neki, hanem lehetőséget. Egy másodállás többet érne számára, és ebben te segíteni tudsz.

Mérleg

Szárnyalsz, röpködsz, szerelmes vagy a szerelem érzésébe, és a boldogságba. Itt a tavasz, új szerelmek, és lehetőségek vannak a láthatáron, érdemes kihasználnod őket. A pénzügyeid kissé ingoványos talajra érkeztek, nem kell mindenkinek elhinni az ajánlatait.

Skorpió

Egy kis tévedés szegheti a kedved a hétvégén, azonban, ha rájössz, hogy mit értettél félre, érdemes újraértékelned bizonyos dolgokat. Ne hagyd, hogy egy kis apróság elvegye a kedved. Azt veszed észre, hogy túl sok pénz van a számládon, és nem emlékszel, hogy került oda. Ne költsd el, inkább gondold át, hogy mit nem fizettél még ki.

Nyilas

Néha úgy érzed, hogy nagyon unalmas a párkapcsolatod, máskor pedig le vagy nyűgözve, és szerelmes vagy. Kissé kikészít most hétvégén ez az egyszer fent, egyszer lent állapot. Itt az ideje, hogy megfogalmazd legalább magadnak, hogy mire is vágysz pontosan. Légy óvatos, ami az anyagiakat illeti, hiszen nem biztos, hogy az a legmegbízhatóbb ember, akiről eddig azt gondoltad.

Bak

Olyan vágyaid kerülnek előtérbe ezen a hétvégén, amiről eddig te sem tudtál. Próbáld kifejezni valahogy, mi az, ami a szíved nyomja, mert különben csak a saját életedet nehezíted meg. Ha kölcsön kérnek tőled, jobb, ha nemet mondasz, mert most te sem állsz a legjobban anyagilag.

Vízöntő

Nagyon szeretnél egy jó kis mulatságba elmenni a hétvégén,
ahol kellemesen táncolhatsz és beszélgethetsz. Akkor leszel bajban, ha a párod nem akar veled menni. Próbáld meggyőzni valahogy! Ha nincs annyi pénzed a számládon, mint amennyire szükséged lenne, akkor épp az ideje, hogy áttervezd az anyagi dolgaidat, mert ez így nem lesz jó hosszútávon.

Halak

Kissé csalódott leszel ezen a hétvégén, mert nem kapsz meg valamit, amire olyan nagyon vágysz. Ha párod munkamániás, és egyedül kell töltened a hétvégét, akkor se csüggedj, találd fel magad. Kisebb bevételre számíthatsz a hétvégén, több pénzed lesz, mint eddig, használd ki a lehetőséget.

tudasfaja.com

Hirdetés