Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Használd az intuíciód, és találd meg melyik 3 láda rejti a kincset!...

Használd az intuíciód, és találd meg melyik 3 láda rejti a kincset! Sikerült?

Vannak olyan helyzetek, amikor jön egy furcsa megérzésünk, egy belső hang súgja, hogy mit kellene tennünk. De mi legtöbbször elkezdünk gondolkozni, elbizonytalanodunk, és nem hallgatunk rá. Pedig a belső hang, vagyis az intuíció soha nem hazudik.

Ha valaki olyan szerencsés, hogy erős az intuíciós képessége, és megérzi a történéseket, ne legyintsen rá soha, inkább hallgasson befelé.

Az alábbiakban egy érdekes intuíciós tesztet végezhetsz el. Válassz ki a képen látható 10 láda közül 3-at, amelyikben szerinted benne van a kincs.

Könnyű dolgod van, hiszen a 10-ből, nem csak 1, hanem 3 ládában van kincs. Csak hallgass a belső hangodra, és mond ki a választ.

Nézzünk, mit tippeltél, felfedjük, hogy melyik ládákban van a kincs!

Ha 1-2 ládát helyesen eltaláltál, akkor azt jelenti, hogy kifejlett intuícióval rendelkezel, azonban nem feltétlenül veszed figyelemben.

Mindig átgondolod a dolgot mielőtt döntenél, és a külső környezetet is figyelembe veszed, éppen ezért sajnos elnyomod az intuíciód. Próbáld meg figyelmen kívül hagyni a külső ingereket, és inkább hallgass a belső hangodra.

Ha mind a 3 ládát eltaláltad, akkor azt jelenti, hogy tökéletes a megérzésed, és általában hallgatsz is rá. Tedd ezt ezután minél többször, hiszen így sikerülhet jó döntéseket hoznod.

Ha nem sikerült egy ládát sem eltalálnod, akkor azt jelenti, hogy egyáltalán nem veszed figyelembe a belső megérzéseidet. Inkább megpróbálsz racionálisan gondolkozni, nem foglalkozol a belső hangoddal. Jó lenne több figyelmet szentelned rá.

loading...