Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ha unod már az állandó szőrtelenítést, akkor próbáld ki ezt a módszert!...

Ha unod már az állandó szőrtelenítést, akkor próbáld ki ezt a módszert! Hosszú hetekig nyoma sem lesz szőrszálnak!

Hirdetés

A hónaljszőrzet egy ideje annyira nem divat, hogy már egy kis borostával is kellemetlenül érezzük magunkat. Csak szólunk, voltak idők, amikor a hónaljszőrzet egy természetes dolog volt. Nem tekintünk kellemes nosztalgiával azokra az időkre, igenis meg kell szabadulni a hónaljszőrzettől.

Hogy ne kelljen hetente kozmetikushoz járni, otthon könnyen mi magunk is elvégezhetjük a szőrtelenítést. Egy teljesen természetes megoldást mutatunk. Az a jó benne, hogy nagyon hosszú ideig hatásos!

Hirdetés

Hozzávalók:

  • szódabikarbóna
  • citrom
  • és kukoricadara

Alkalmazás:

Az orosz nők rendszeresen alkalmazzák ezt a módszert, és elmondásuk szerint nagyon hatékony. Volt akinél ezzel a természetes módszerrel végleg megoldódott a szőrtelenítés problémája. Keverjünk el 3-4 evőkanál szódabikarbónát, 1 evőkanál kukoricadarát, és 100-150 ml citromlevet.

Egy krémes masszát kell kapnunk a hozzávalókból. Naponta készítsünk egy újabb adagot, és 1-2 héten keresztül minden második nap kenjünk be a masszával a hónaljunkat. Dörzsöljük bele a bőrbe, hagyjuk egy keveset állni, majd mossuk le meleg vízzel.

Egy idő után látni fogjuk, hogy sokkal ritkább lesz a hónaljszőrzetünk, rendszeres alkalmazás után pedig már ki sem fog nőni többet. Ennek a keveréknek az is nagy előnye, hogy a citromlé, és a szódabikarbóna abban is segítségünkre lehet, hogy megszabaduljunk a hónalj bőrének barnás elszíneződésétől.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés