Kezdőlap AKTUÁLIS Ha te is vettél ilyen terméket a TESCO-ban azonnal vidd vissza, semmi...

Ha te is vettél ilyen terméket a TESCO-ban azonnal vidd vissza, semmi esetre se egyél belőle

Hirdetés

A Tesco számos gyártási tételét érintő súlyos minőségi problémák miatt kénytelen visszahívni saját márkás halélelmisz termékeit.

 

Hirdetés

Az érintett termékek a Tesco saját márkájába tartozó ruszlijuk különböző kiszereléseit foglalják magukban, és a probléma nemzetközi beszállítóval rendelkező Lengyelországból származó termékeket érint.

A visszahívás oka a nem megfelelő tisztítottság és zsigerelés, valamint a zavaros felöntőlé jelenléte a termékekben. A hiba súlyos minőségi aggodalmakat vet fel az érintett halételekkel kapcsolatban, és a Tesco, valamint az illetékes hatóságok gondosan kezelik a helyzetet.Az érintett termékek nevei: TS RUSZLI 400/200G és TS RUSZLI 1000/500G. A visszahívással érintett tételadatok részletes információi megtalálhatók a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hivatalos oldalán.

A Nébih hangsúlyozza, hogy az érintett termékeket semmiképpen ne fogyasszák el a vásárlók. A Tesco azonnal kivonta ezeket a termékeket a forgalomból, és a vásárlóknak lehetőséget biztosít a termékek visszavételére vagy kicserélésére.A vásárlóknak azt javasolják, hogy vigyék vissza az érintett termékeket bármelyik magyarországi Tesco áruházba, ahol a vásárlást igazoló számla vagy nyugta nélkül is kicserélik vagy visszatérítik az árat.

Fontos kiemelni, hogy a termékvisszahívás kizárólag azonosított termékekre vonatkozik, és a Tesco minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a vásárlók biztonságát és elégedettségét.

Hirdetés
loading...