Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ha kipróbálod ezt a keveréket úgy fog nőni a hajad, mint még...

Ha kipróbálod ezt a keveréket úgy fog nőni a hajad, mint még soha!

Sokan rengeteg pénzt költenek arra, hogy hajuk egészséges, ápolt, és tökéletes legyen. A szép haj valóban nagyon meghatározza a személyiségünket, de nem kell drága kencékkel kenegetnünk csak azért, hogy jól nézzen ki.

 

Használjuk ki a természet adta lehetőségeket, és hajunk sokkal egészségesebb lesz, mint valaha eddig.

Az egyik leggyakoribb probléma az erős hajhullás. Nagyon sok ember küzd vele nemtől, és életkortól függetlenül. A hajhullást okozhatja a stressz, a hormonális változások, de például a hajfesték használata is.

A legújabb vizsgálatok szerint a nem megfelelő táplálkozás is vezethet erőteljes hajhulláshoz. A napi 60-100 hajszál kihullása még a normalitás határán belül van, a baj akkor kezdődik, ha ennél sokkal több hajunk hullik ki. Próbáljuk ki az alábbi természetes keveréket annak érdekében, hogy hajunk szép, és egészséges legyen.

Hozzávalók:

  • ½ banán
  • 1 tojássárgája
  • 1 teáskanál bioméz
  • egy fél pohár sör

Elkészítés:

A banánt törjük össze egy tálkában, adjuk hozzá a többi hozzávalót, és keverjük el alaposan, míg egy pépes masszát kapunk. A keletkezett keveréket kenjük fel egyenletesen a hajunkra, és masszírozzuk bele a fejbőrünkbe is. Tekerjünk rá egy darab fóliát, majd egy törölközőt, és maradjunk így 2-3 órán keresztül. Ezután mossuk meg alaposan a hajunk. Annyiszor alkalmazzuk ezt a pakolást, amíg a hajunk eléri a kívánt állapotot.Ha hosszú ideig nem változik a hajunk állapota, és nem tudunk megszabadulni a hajhullástól, akkor érdemes felkeresni egy szakembert.

Szerző: tudasfaja.com

loading...