Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Ha hamarabb mondja valaki, hogy ennyire hasznos egy mosogatószivacs, már rég kipróbálta...

Ha hamarabb mondja valaki, hogy ennyire hasznos egy mosogatószivacs, már rég kipróbálta volna mindet!

MEGOSZTÁS

A konyhai szivacsot leginkább csak mosogatáshoz használjuk, azonban, ha megtudod, hogy mennyi mindenre jó még, akkor rögtön ki akarod majd próbálni az összes módszert.

1.Vágj egy kis rést a szivacsba, majd tedd bele a konyhai fogót, és így könnyedén megmoshatod vele a nehezen elérhető felületeket is. Az üvegpolcok megtisztítására például ez egy igen megoldás.

2.Vágj egy kis rést a szivacsba, majd tegyél bele egy darabka szappant. Kettő az egyben: ha vízzel érintkezik a szivacs, elkezd habzani, és így anélkül elmoshatod az edényeket, hogy mosogatószert kellene használnod.

3.Fogj egy szivacsot, és vagdosd be előbb keresztbe, majd hosszába. Ezzel a módszerrel könnyen meg tudod tisztítani a rácsos felületeket is a zsírlerakódástól.

4.Vágj le a szivacs puhább részéből egy darabot, tedd bele a körömlakklemosó üvegbe, majd mártogasd bele az ujjad. Így könnyebben meg tudsz szabadulni a nemkívánatos körömlakktól.

5.Vágj kisebb darabokat a szivacsból, és húzd fel, vagy ragaszd oda a szék, vagy az asztal lábára, hogy ne karcolja össze a padlót.

6.Tűpárnának is használhatsz egy darab szivacsot.

tudasfaja.com

loading...