Kezdőlap EZOTÉRIA Ha ezt a 3 jelet észleled, azt jelenti, hogy találkoztál már az...

Ha ezt a 3 jelet észleled, azt jelenti, hogy találkoztál már az illetővel előző életedben!

Néha van olyan érzésünk, mintha már találkoztunk volna valahol, vagy mintha már megtörtént volna ez az eset. Úgy tartják, hogy ezek nem véletlen képzelődések, ezek az érzések azt jelzik, hogy előző életünkben már találkoztunk az illető személlyel.

Mindannyian bizonyos információkat raktározunk el az előző életeinkből. Éppen ezért egyáltalán nem születünk tiszta lappal, egy bizonyos sorsfeladattal jövünk erre a világra.

A lelkünk nagyon jól megérzi a rezgését, az összetartozó energiák előbb vagy utóbb egymásra fognak találni.

1.Ha vonzást vagy taszítást érzel

Ha valakivel találkozol, és egyből vonzást vagy taszítást érzel irányába, azt jelenti, hogy találkoztál már vele előző életedben. Van, aki első látásra nagyon szimpatikus, és nem tudod, hogy miért.

Mások pedig annyira antipatikusak, hogy alig tudsz egy szobában maradni velük. Ez utóbbi azt jelezheti, hogy konfliktusba kerültél vele a múltban, és most meg kell oldanotok a problémátokat.

2.Telepatikus kapcsolat

Ez azt jelenti, hogy ha egy adott személyre gondolsz, azonnal valamilyen jelzést kapsz tőle, még ha 200 km-re is vagy tőle.

Ezek a személyek fontosak voltak számodra az előző életedben, és most ismét szoros kapcsolat, láthatatlan szál húzódik közöttetek. Újra egymásra találtatok az együttműködés reményében.

3.Mintha rég ismernéd

Hiába találkozol először egy illetővel, olyan, mintha már nagyon rég ismernéd. Ha belenézel a szemébe, nagyon ismerősnek tűnik. Minden mozdulata, reakciója ismerős számodra.

A szemíriszünk már magzatkorunkban nagyon hamar kifejlődik, és ez nem változik, minden életünkben ugyanaz marad. Nem hiába mondják, hogy a szem a lélek türkre.

loading...