Kezdőlap EGÉSZSÉG Ha ennek a fa levelének az főzetét fogyasztjuk, megszabadulunk a magas vérnyomástól!

Ha ennek a fa levelének az főzetét fogyasztjuk, megszabadulunk a magas vérnyomástól!

A magas vérnyomás ma már népbetegség, és évről évre egyre több embert érint. Ez azért nem jó, mert így félő, hogy egyre többen fognak meghalni valamilyen keringési, vagy szívrendellenességben.

Azonban ha igyekszünk nyugodt életet élni, és rendszeresen mozgunk, odafigyelünk az étkezésünkre és a természet által kínált gyógyszereket is alkalmazzuk, máris sokat teszünk azért, hogy egészségesebb életet élhessünk.

Van egy levél, amely csodás hatással van a szív és keringési rendszer egészségére. És ez nem más, mint az olaj fa levele. A falevélben lévő hatóanyagok nem engedik meg, hogy a véráramban lerakódások képződjenek, amelyek ha dugulást okoznak, könnyen az illető életébe kerülhet.

A levélben megtalálható az oleuropein nevű egészséges olaj, amely a vérereket képző sejtekre és szövetekre van remek hatással, hiszen ezek a sejtek nitrogén-oxidot termelnek, amelyek képesek szabályozni a vérnyomást, és védenek a szabad gyökök ártalmaitól is.

Nézzük, miként kell az olajfa leveléből teát készíteni, és miként kell alkalmazni!

Főzet

Ehhez 15–20 g levélre lesz szükség, amelyet 1 liter vízhez elég. Forraljuk fel a vizet, majd öntsük rá a levelekre és hagyjuk 3–4 percig állni. Ezt a teát kell inni egész nap, amelyhez adhatunk mézet, tejet, hogy jobb íze legyen, de mivel nagyon “illatos”, ezért nem ajánlott túl sok mindent beletenni. Ezzel a főzettel nagyon sokat teszünk keringési egészségünk egészségéért, így fogyasszuk bátran.

Szerző: tudasfaja.com

loading...