Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Ha elkerüli ezt a három hibát, akár 10 évet is fiatalodhat

Ha elkerüli ezt a három hibát, akár 10 évet is fiatalodhat

Hirdetés

Dana Tate, a fodrász, Tik Tok-oldalán osztja meg haj- és szépségápolási tanácsait több ezer követőjével. Egyik videójában elmondta, melyek a leggyakoribb hibák, amiket a frizura kiválasztásakor elkövetünk, és amik miatt jóval idősebbnek tűnünk a korunknál. Ha ezeket nem követi el többé, jóval fiatalabbnak fog látszani.

 

Hirdetés

1, Túl sötét hajszín: Az ősz hajszálak befestése túl sötét hajszínnek tűnik, ezért fontos a megfelelő szín kiválasztása. A túl sötét hajszín rettenetesen öregíti és komorra idézi az arcot. A sötétebb hajszín szerelmeseinek is javasolt, hogy néhány világosabb tincset vigyen előre, ettől az arc jóval fiatalosabb és vidámabb lesz.

2, Túl rövid frufru: A rövid vagy szuper rövid frufru merész választás, de nem mindenkinek áll jól, és egy bizonyos kor felett, amikor a homlokon már megjelennek a ráncok, nem is tanácsos. A frufru érjen a szemöldök vonaláig, vagy akár az alá, de ha a haj a szemébe lóg, akkor érhet picivel a szemöldök fölé is.3, Túl sok hajlakk: Ha túlzottan belakkozza a haját, akkor a frizurája “bukósisakszerű” lesz. Ez nemcsak öregít, de kissé nevetséges hatást is kelt.

A legjobb választás:

Negyven feletti nőknek a klasszikus bob frizura az egyik legjobb választás, ez örök divat, de idén különösen trendi lesz. A hosszát az arcformához lehet igazítani.”

Hirdetés