Kezdőlap EZOTÉRIA Ha boldog akarsz lenni, ezt a 3 szót felejtsd el! Ezzel elkerüld...

Ha boldog akarsz lenni, ezt a 3 szót felejtsd el! Ezzel elkerüld a negatív energiákat!

Bár észre sem vesszük, de nap mint nap használunk olyan szavakat, melyek befolyással vannak az egész életünkre. Nem mindegy ugyanis, hogy mit gondolunk, és milyen szavakat mondunk ki. Szavaink, és gondolataink irányítják az életünket!

Szavaink kifejezik a tudatalatti vágyainkat, gondolatainkat, rezgésükkel befolyásolják életünk alakulását. Segítségünkre lehetnek abban, hogy teljesüljenek vágyaink.
Jake Duce író, és tréner szerint 3 olyan szó létezik, melyeket jobb, ha kiiktatunk az életünkből, annak érdekében, hogy boldogabbak lehessünk.

1.Remélem

A “remélem” szó nagyon alacsony energetikai frekvenciával rendelkezik. Az emberek nagy része számtalanszor használja beszélgetés közben, azt gondolja, hogy pozitív töltetű. A remélem szó erős negatív vonzatú, azt sugallja, hogy csak ábrándozom valamiről, amivel nem rendelkezem.

Amikor azt mondom, hogy “remélem, egyszer lesz pénzem rá”, akkor alapjában véve úgy gondolom, hogy én soha nem leszek olyan gazdag. Amikor a “remélem” szót használjuk, nem hiszünk a saját jövőnkben. A “remélem” szót ajánlott a “tudom” szóval helyettesíteni.

2.Szükségem van

Az Univerzum, csak akkor tudja megadni számunkra, amit akarunk, ha határozottabbak vagyunk. A “szükségem van pénzre” helyett mondjuk azt, hogy “sok pénzzel rendelkezem”.

Fontos, hogy mindig abban az állapotban lássuk magunk, jelen időben, amire vágyunk. Ne ábrándozzunk a gazdagságról, és boldogságról, ha nem jelentsük ki, hogy gazdagak, és boldogak vagyunk.

3.Nem tudom

Rengetegszer használjuk ezt a szókapcsolatot. Ha mi magunk megpróbáltunk már leszokni róla, könnyen észrevesszük, hogy a körülöttünklevők, mennyire gyakran használják.

A világban minden, ami jó, és csodálatos, olyan emberek alkotása, akik igenis “tudták”. Felejtsd el a “nem tudom” szókapcsolatot, ehelyett mond azt, hogy tudom, és alkoss, teremts.

tudasfaja.com

loading...