Kezdőlap EGÉSZSÉG Gyorsan meg szeretnél szabadulni a herpesztől? Ez a propolisz tinktúra valóban segít!

Gyorsan meg szeretnél szabadulni a herpesztől? Ez a propolisz tinktúra valóban segít!

A herpeszvírus leginkább a bőrön, és a nyálkahártyán jelentkezik ajakherpeszt, szájüregi herpeszt okozva. Bármilyen közösen használt tárgy, evőeszköz, csésze, ajakír használata során könnyen átterjed egyik személyről a másikra.

Amint a vírus bejut a szervezetbe kis hólyagocskák jelentkeznek az ajkon, melyhez rossz közérzet, és láz is társulhat. Befészkeli magát az idegdúcokba, majd, ha az immunrendszer legyengül, akkor előjönnek az újabb tünetek.

Így szabadulhatsz meg a herpesztől gyorsan helyileg kezelve!

A propolisz tinktúra az egyik leghatékonyabb módszer erre a célra. 20 gramm propoliszt keverjünk el 100 ml alkohollal, majd kenegessük az érintett területet.

A tinktúrát belsőleg is alkalmazhatjuk, így könnyebben megszabadulunk a herpesz vírustól. Egy-két csepp propoliszt csepegtessünk egy kockacukorra, és így vegyük be.

Ráadásul külsőleg, a hólyagocskák kenegetésére használjunk 100%-os, természetes körömvirág kenőcsöt. A körömvirág csökkenti a gyulladást, és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Naponta igyunk meg három csésze bíborkasvirág (ehinacea) teát. Ez az egyik legközismertebb vírusellenes tea, amely hatékonyan megszabadít a herpesz vírustól.

tudasfaja.com

loading...