Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Főzd meg a krumpli héját, majd oldd meg vele a legnagyobb problémát,...

Főzd meg a krumpli héját, majd oldd meg vele a legnagyobb problémát, amivel minden nő küzd!

Az ősz haj, valljuk be, egy rémálom. Ha valakinek őszülni kezd a haja, az már, a társadalmi normák szerint egyenlő az öregséggel. Ha a tükörbe nézve meglátjuk az első őszülő szálakat, valószínű felkiáltunk, és rémülten rohanunk hajfestékért. Azonban létezik a vegyi festékeken túl más megoldás is.

 

A legtöbb nő az ősz hajszálak megjelenésével festeni kezdi a haját, azonban azt tudni kell, hogy a bolti hajfestékek tele vannak káros vegyi anyagokkal, és ezek a bőrön keresztül mind felszívódnak. Ha valaki 20-30 éven keresztül festi a haját, rengeteg toxikus anyag jut be a szervezetébe. Próbáljunk meg egészségesebb életmódot élni.

A választás mindig a mi kezünkben van, csak rajunk múlik, hogy a vegyi hajfestéket, vagy egy természetesebb módszert választunk. Az alábbiakban mutatunk egy nagyon egyszerű módszert.

Ismerkedjünk meg dr. Anthony Una forradalmian új módszerével, mely szerint a krumplihéj a legtökéletesebb természetes hajfestő lehet. Nézzük meg az alábbi videót, és kövessük nyomon az utasításokat. Mindössze annyit kell tenni, hogy egy bögrényi nyers krumplihéjat forralunk egy lábosban két bögrényi vízzel, tíz percen keresztül. Ezután várjunk, míg kihűl, szűrjük le, és a keletkezett folyadékkal kenjük be a hajat, a tövektől a végekig alaposan.
A krumplihéj tényleg csodákra képes, segítségével visszanyerhetjük eredeti hajszínünk.

Szerző: tudasfaja.com

loading...