Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Figyelem minden nőnek! Egy rémült kozmetikus erre figyelmeztet mindenkit!

Figyelem minden nőnek! Egy rémült kozmetikus erre figyelmeztet mindenkit!

Minden nő vágyakozik a sűrű és különösen hosszú szempillák után. Az elmúlt években a szempilla hosszabbítás számos szépségszalon számára a legtöbb érdeklődőt jelentette.

A szempilla hosszabbítás során, egy előre megtervezett mű szempillát ragasztanak fel egy orvosi minőségű ragasztóval.

Ha az eljárás szakszerűen történik, akkor a beavatkozás eredménye varázslatosnak tűnhet.

De ha saját magad csinálod, akkor néha súlyos következményekkel járhat.

Nemrég egy érdeklődő jelent meg Emma Dhanjal szépségszalonjában, az ausztrál Perth városában és sűrgősen szempilla hosszabbítást kért. Emma leültette a hölgyet, hogy közelebbről megvizsgálja a szempilláját.

Megdöbbentő látvány volt, amivel a kozmetikusnak szembesülnie kellett. A nő szempillái össsz voltak zsugorodva, a szemhéja pedig nagyon pirosak, gyulladtak voltak.

Amikor Emma óvatosan megpróbálta leszedni a sérült szempillákat, rémálom történt: majdnem az összes szempilla a kezében maradt, a hölgy pedig morgolódni kezdett.

“A korábbi szalonokban lévő rossz bánásmód és a gyenge minőségű szerek miatt mihelyt megérintettem a lány szempilláját, azonnal lehullt, a lány pedig könnyekben tört ki, mivel azt gondolta, hogy soha nem fog felépülni.”

Emma minden kedves olvasót figyelmeztetni szeretne, hogy csak tapasztalt szakemberre bízzák az ilyen kényes kozmetikai beavatkozást.

A legjobb interneten tájékozódni, mielőtt valaki szempilla dúsításra szánja el magát. Fontos alaposan elolvasni a vevői véleményeket és ne dőljetek be az alacsony áron kínált kozmetikai szereknek. Magyarországon egy átlagos szépségszalonban a szempillahosszabbítás általában 10-20 ezer forintnál kezdődik.

Igaz, hogy nem olcsó mulatság, de az olcsó beavatkozás nyomorúságos eredményt hozhat.

Forrás

loading...