Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Felkente a pakolást, és egy alufóliát tett a hajára! Ezt minden nőnek...

Felkente a pakolást, és egy alufóliát tett a hajára! Ezt minden nőnek érdemes kipróbálni!

Hirdetés

Számos nő álmodozik egészséges, szép hajról, de mégis nem sokat tesz az ügy érdekében. A haj folyamatos ápolást, és odafigyelést igényel, nem elég, ha egy fél évben egyszer elmegyünk a fodrászhoz, és a méregdrága kezeléssel ajándékozzuk meg magunk.

Ápoljuk a hajunkat rendszeresen, alkalmazzunk otthon természetes trükköket, kezeléseket, pakolásokat. A hajunk egy idő után meghálálja a törődést, és többé nem lesz problémánk vele.

Hirdetés

Az alábbi módszer nagyon hatásos, érdemes kipórbálni!

Hozzávalók:

  • 1 citrom narancs vagy grapefruit
  • 2 banán
  • 2 liter tej
  • alufólia

Alkalmazás:

Préseljük ki a citrom, narancs, vagy grapefruit levét. Összekeverve is használhatjuk őket. Tegyük a turmixgépbe a kifacsart levet, a tejet, és a banánt, majd a keletkezett keverékkel kenjük be a hajunkat.

Alaposan masszírozzuk bele a fejbőrbe is. Tegyünk rá egy alufóliát, és maradjunk így 30 percen keresztül. Ezután mossuk meg alaposan a hajunk a megszokott módon, samponnal.

Még ma érdemes kipróbálni ezt a módszert, hiszen fantasztikus lesz az eredmény. hajunk fényes, ápolt, erősszálú lesz, és a korpásodásnak is búcsút mondhatunk. Hetente egyszer alkalmazhatjuk ezt a pakolást, mindaddig, amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés